Breaking News

To Right ATTC Training Center, ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων του στη Λάρνακα.


To Right ATTC Training Center, ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων του στις καινούριες του εγκαταστάσεις, στη Λεωφόρο Ελευθερίας 71 Αραδίππου στη Λάρνακα. *

Με αφορμή αυτό, την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στις 17:00 η ώρα, ”ανοίγουμε” τους χώρους μας στο κοινό για γνωριμία με εμάς και τους κλάδους μας.

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο, έχει χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση με 9 στους 10 σπουδαστές μας να έχουν ήδη δουλειά της επιλογής τους.

Σκοπός μας είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΣΩΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ INTERVIEW ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Το Right ATTC είναι δίπλα στους σπουδαστές του, μέχρι την επίτευξη του στόχου και πραγματοποίηση της ζωής που ονειρεύεται ο καθένας από εσάς.

Στην παρουσίαση, εκτός από ενημέρωση για τον κάθε κλάδο που σας ενδιαφέρει ξεχωριστά, θα παραστούν σημαντικοί φορείς όπου θα μιλήσουν για τον τουρισμό, την εκπαίδευση, τις ευκαιρίες ανέλιξης και τις θέσεις εργασίας αυτή την στιγμή στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Με την παρουσία του θα μας τιμήσει ανάμεσα σε άλλους και ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Αν σε ενδιαφέρει οποιαδήποτε θέση επαγγελματικά στα τουριστικά (αεροσυνοδός, υπάλληλος αεροδρομίου, τουριστικού πρακτορείου, ξενοδοχείου Παγκόσμια) ή στο Leadership and Management… ATTC έλα και ΕΣΥ!!!

 

Για όλες τις εγγραφές που θα γίνουν την συγκεκριμένη μέρα της εκδήλωσης, θα γίνονται εκπτώσεις μέχρι και 50%!!!

Like us: http://www.facebook.com/aviationtraveltrainingcenter/

 

prosklisi-event

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »