Breaking News

Εντυπωσιακό Open Doors Event από το American University of Cyprus (AUCY)


To American University of Cyprus – AUCY διοργάνωσε, για τρίτη συνεχή χρονιά, τo Open Doors Event στις 19 Ιανουαρίου 2024.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε περισσότερους από 1500 μαθητές να εξερευνήσουν τα προγράμματα σπουδών και να συμμετάσχουν σε διαδραστικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια στο American University of Cyprus.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με καθηγητές και προσωπικό του πανεπιστημίου, όπου ενημερώθηκαν για τα προγράμματα σπουδών, τις εγκαταστάσεις, την οικονομική ενίσχυση, τις υποτροφίες που προσφέρονται, τη φοιτητική ζωή του AUCY και όλα όσα προσφέρει το AUCY.

No photo description available.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Διευθυντές και το διοικητικό προσωπικό του American University of Cyprus εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, η οποία ενισχύει την εκπαιδευτική κοινότητα και προωθεί το πνεύμα της γνώσης και της συνεργασίας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ εκφράζεται προς τους χορηγούς μας, Redbull, Freshsnack, Watar Ziryab, Prozymi Bakery Ξυλοφάγου, MAS Supermarkets – Κυριάκος Χρήστου Ξυλοφάγου, IPH (Iakovos Photiades Foodstuff ltd), Alambra Dairy Products, και Street Canteen για την παροχή προϊόντων στους συμμετέχοντες.

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »