ΤΩΡΑ: Ανδρέας Βύρας – Έρχεται Ιατρική σχολή στη Λάρνακα


Με σχετική ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος Λάρνακας κος Ανδρέας Βύρας ενημερώνει για  τη Δημιουργία Ιατρικής Σχολής στην πόλη και Επαρχία Λάρνακας μεταξύ του UCLan Cyprus και του University of Balamand – UOB του Λιβάνου.

Η ανάρτηση του
Παρευρέθηκα σήμερα το πρωί στην υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του UClan Cyprus και του University of BALAMAND του Λιβάνου για κοινή ανάπτυξη Ιατρικών Σπουδών αλλά και την δημιουργία Ιατρικής Σχολής.
Το University of BALAMAND είναι ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια και δεύτερο στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε όλα τα Πανεπιστήμια του Λιβάνου και γενικότερα στον Αραβικό κόσμο. Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει η Ιατρική του Σχολή.
Η συνεργασια αυτών των δύο μεγάλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων στο τομέα των Ιατρικων Επιστημων αλλά και με την δημιουργία νέας Ιατρικής Σχολής, με έδρα την #Επαρχία και #Πόλη της #Λάρνακας με εκατοντάδες φοιτητές απο την Κύπρο και το εξωτερικό θα έχει πολλαπλά οφέλη για την Κύπρο, την Λάρνακα αλλά και για τα ίδια Πανεπιστήμια.
Με την εδώ παρουσία μου, στην υπογραφή αυτής της πολύ σημαντικής συμφωνίας, δίνουμε το μήνυμα ότι ως Λάρνακα θα αγκαλιάσουμε και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε δυνατό τρόπο!
May be an image of 6 people, people sitting, people standing and indoor
May be an image of 8 people, people sitting and people standing
May be an image of 6 people, people standing and indoor
May be an image of 7 people, people standing and outdoors


Κύριες Ειδήσεις





Translate »