Breaking News

Ποιος είναι ο διεθνής κολοσσός που εξαγόρασε τα Pascal


Πηγή: inbusiness.com.cy

Σε νέα εποχή εισέρχονται τα ιδιωτικά σχολεία Pascal, μετά την εξαγορά τους από την Providence Equity Partners, LLC, μέσω της κυπριακής N.A.C.E. Midco Ltd.

Η απόκτηση του  μετοχικού κεφαλαίου της Pascal World Schools Ltd από τον ξένο όμιλο κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού.

Ποια είναι η Providence
Η Providence Equity Partners ιδρύθηκε το 1989 και εξειδικεύεται στις ιδιωτικές μετοχικές επενδύσεις, στη Βόρεια Αμερική.

Διαβάστε εδώ:  Εξαγοράζονται από διεθνή όμιλο τα σχολεία Pascal

Ξεκινώντας από μια μικρή επενδυτική εταιρεία με έδρα το Providence του Rhode Island, έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, με διαρκές franchise στους κλάδους των μέσων ενημέρωσης, των επικοινωνιών, της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, όπως επίσης σε ανερχόμενες αγορές.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο όμιλος άρχισε να επενδύει στην Ευρώπη, εφαρμόζοντας τις ίδιες βασικές επενδυτικές αρχές και στρατηγικές.

Διαθέτει 33 χρόνια εμπειρίας, 8 κομβικά funds, πέραν των 170 επενδύσεων, καθώς και $31 δισ. δολάρια συνολικές δεσμεύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων.

Εκτός από το Providence, την πρωτεύουσα του Rhode Island, στις ΗΠΑ, η Providence Equity Partners διαθέτει παρουσία στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Ατλάντα και τη Βοστώνη.

Το ισχυρό εκπαιδευτικό brand, Globeducate
Η N.A.C.E. Midco Limited είναι ιδιωτική εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, χωρίς προηγούμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, η οποία ιδρύθηκε για να ενεργήσει ως όχημα απόκτησης για τους σκοπούς της εξαγοράς των Pascal.

Είναι μέλος της Globeducate, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς εκπαιδευτικούς ομίλους στον κόσμο Κ-12 (προδημοτικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

4249697704659707 image

Η Globeducate, η οποία ελέγχεται έμμεσα από τα ταμεία Providence Funds, είναι ένα δίκτυο δίγλωσσων και διεθνών σχολείων, καθώς και διαδικτυακών προγραμμάτων, που εκπαιδεύουν μαθητές σε εννέα χώρες.

Απαριθμεί 28.000 μαθητές, σε 9 χώρες και 3 ηπείρους, ενώ διαθέτει 55 premium δίγλωσσα και διεθνή σχολεία.

4249697949734136 image

Ανδόρα, Καναδάς, Γαλλία, Ινδία, Ιταλία, Μαλαισία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο συγκαταλέγονται ανάμεσα στις χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η Globeducate.

Υπενθυμίζεται ότι η PASCAL είναι οργανισμός συνεκπαίδευσης Κ-12 στην Κύπρο και αποτελείται από τρία αγγλόφωνα νηπιαγωγεία, τρία αγγλόφωνα δημοτικά σχολεία, τρία αγγλόφωνα σχολεία μέσης εκπαίδευσης και δύο Ελληνόφωνα σχολεία μέσης εκπαίδευσης σε όλη την Κύπρο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »