Breaking News

Έναρξη συνεργασίας του American University of Cyprus (DCE) με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (INSA)


Το Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (Department of Continuing Education) του American University of Cyprus ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (INSA) για ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό online πρόγραμμα στην Επιστήμη του Performance Analysis & Scouting για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ.

Με χαρά ανακοινώνουμε μια σημαντική συνεργασία που θα αλλάξει το τοπίο της εκπαίδευσης στον τομέα του αθλητισμού. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες ατόμων που αγαπούν αυτά τα αθλήματα και επιδιώκουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει τις γνώσεις και την εμπειρία του American University of Cyprus και του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης, προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε Αγγλόφωνο κοινό και όσους επιδιώκουν να αναπτύξουν μια καριέρα στον αθλητισμό.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με το μεγαλύτερο δίκτυο επαφών από καταξιωμένους προπονητές, αναλυτές, σκάουτ, γυμναστές και τεχνικούς διευθυντές, οι συμμετέχοντες θα έρθουν αντιμέτωποι με πρακτικές καταστάσεις που με στοχευμένα βήματα θα οδηγηθούν σε μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη καριέρα στον αθλητισμό.

Η πρώτη σειρά μαθημάτων θα ξεκινήσει τέλος Νοέμβρη και θα έχει διάρκεια 4 μήνες. Οι σπουδαστές θα λάβουν ένα πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στην αθλητική εκπαίδευση και αναμένουμε με ανυπομονησία να σας καλωσορίσουμε στο πρόγραμμά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το American University of Cyprus και για εγγραφές ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://aucy.ac.cy/about-dce/dce-form-of-interest/

Email : info@aucy.ac.cy Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 24 209000



Κύριες Ειδήσεις





Translate »