Breaking News

Αfricanos Property Developers: Bάζει μπρος για το Anastasios Residences


Ένα μοναδικό έργο στο είδος του, στο κέντρο της πόλης

Η Africanos Property Developers έρχεται για μία ακόμη φορά να καταπλήξει με την ανέγερση του νέου της έργου “Anastasios Residences” στην οδό Μάρκου Δράκου πίσω από την Αμερικάνικη Ακαδημία.

Το Anastasios Residences ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα του καθώς θα αποτελεί το μόνο έργο στην καρδιά της πόλης που θα προσφέρει μεγάλα οροφοδιαμέρισματα που θα απολαμβάνουν τόσο απρόσκοπτη θέα στο κέντρο της πόλης αλλά και γρήγορη πρόσβαση (μερικά λεπτά περπάτημα) σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καφετέριες, μαγαζιά αλλά και στην παραλία των Φοινικούδων.

Το έργο θα αποτελείται από πέντε ευρύχωρα οροφοδιαμερίσματα των 3 υπνοδωματίων και 2 αποχωρητηρίων το καθένα με συνολικό εμβαδό πέραν των 160 τ.μ το καθένα. Η Africanos Property Developers έχει επιλέξει τη δημιουργία ενός μόνο διαμερίσματος ανά όροφο με σκοπό τη διασφάλιση της άνεσης των ιδιοκτητών και την βέλτιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Το κάθε διαμέρισμα θα επωφελείται από ένα χώρο στάθμευσης στο ισόγειο και νοτιοανατολικό προσανατολισμό με θέα την πόλη της Λάρνακας. Επιπρόσθετα, το οροφοδιαμερισματα του πέμπτου ορόφου θα διαθέτει ιδιωτικό και πολυτελή ρετιρέ με πανοραμική θέα στον έκτο όροφο.

Η Εταιρεία Αfricanos Property Developers καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επιδείξουν σύντομα το ενδιαφέρον τους καθώς απομένουν μόνο δυο διαμερίσματα προς πώληση στο Anastasios Residences. Η αποπεράτωση του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο 2017.

Το Διευθυντικό Προσωπικό της Αfricanos Property Developers δηλώνει έτοιμο να ανταποκριθεί με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό στην εμπιστοσύνη που του επιδεικνύουν οι πολίτες της Λάρνακας καθώς και οι ξένοι επενδυτές.

new-anastasios-final-cam-27b-copy img_20161005_074512-f1680x1680 img_20161005_074224-f1680x1680 anastasios-final-cam-18-copy compo-1-crop-copy

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »