Breaking News

Με ΔΥΟ ΝΕΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ συνεχίζει δυναμικά ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης


Με σημαντική αύξηση στις πωλήσεις του, τόσο από Κύπριους αγοραστές όσο και ξένους επενδυτές ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης συνεχίζει δυναμικά με την ένταξη στο χαρτοφυλάκιο του ακόμη δύο νέων οικιστικών έργων.

Πρόκειται για τα έργα «RΙΑ COURT 67&68» τα οποία θα βρίσκονται σε μια προνομιούχα περιοχή της Λάρνακας, την περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή, οδός Μετσόβου 9&11,τα οποία θα αποτελούνται από είκοσι πολυτελή διαμερίσματα των δύο και τριών υπνοδωματίων με άνετους χώρους στάθμευσης και ξεχωριστές αποθήκες.

Συγκεκριμένα τα δύο πενταώροφα οικοδομήματα, θα βρίσκονται διαδοχικά των τεσσάρων έργων  RIA COURT 63,64,65,66 τα οποία ήδη έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους εκλεκτικούς αγοραστές τους.

Ο συνδυασμός της εξαιρετικής τοποθεσίας και του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κάνουν τα έργα μοναδικά.Τα δύο έργα «RΙΑ COURT 67&68» θα απέχουν μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια από το Metropolis Mall, 10 λεπτά  με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης αλλά και τα γνωστά παραλιακά μέτωπα Φοινικούδων και Μακένζυ. Σημειώστε ότι οι αγοραστές θα επωφελούνται της εύκολης πρόσβασης σε γνωστά σχολεία,υπεραγορές,τράπεζες,εστιατόρια κ.α

Το έργο προορίζεται να ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και υπολογίζεται να αποπερατωθεί περί τα τέλη του 2026.

O Όμιλος υπενθυμίζει και επισφραγίζει για άλλη μια φορά την συνέπεια και φήμη του με την έκδοση των τίτλων ιδιοκτησίας των έργων RIA COURT 50 και RIA COURT 70.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Ομίλου μέσω του τηλεφώνου 00357 24 828 000 ή να επισκεφτείτε την σελίδα του www.livadiotis.com

 

ΠΕΙΡΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΣΙΓΟΥΡΙΑ

 

Δείτε το έργο σε φωτογραφίες



Κύριες Ειδήσεις





Translate »