Breaking News

ATTC Training Center: Με επιτυχία το OPEN DAY « γνωριμία με εμάς και τους κλάδους μας»


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Right ATTC Training Center, « γνωριμία με εμάς και τους κλάδους μας», όπου και ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων του στις καινούριες του εγκαταστάσεις στη Λάρνακα οι οποίες βρίσκονται στο κτίριο του TIME Private Institute  στη Λεωφόρο Ελευθερίας 71 Αραδίππου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη ο οποίος καλωσόρισε τη νέα σχολή στο Δήμο Αραδίππου και αναφέρθηκε στη σημαντικότητα να ξεκινούν τη λειτουργία τους τριτοβάθμια εκπαιδευτικά κέντρα στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

img_0887-small

Το χαιρετισμό της απηύθυνε  και Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Orthodoxou Group of Companies κ. Στέφανη Αναστασίου η οποία μίλησε για τον Όμιλο Ορθοδόξου, την μεγάλη ανάπτυξη του τα τελευταία χρόνια και ανέλυσε την πορεία της Blue Air στην Κυπριακή αγορά, εταιρεία που εκπροσωπείται από την Orhodoxou Aviation Ltd.

Ο γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτορείων Κύπρου κ. Γιάννης Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε επίσης  στις ευκαιρίες ανέλιξης και τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, όσον αφορά τους τουριστικούς κλάδους. Ακολούθως η ιδιοκτήτρια της σχολής,  μίλησε για το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC  και τους παλιούς και νέους κλάδους τoυ.

Tελευταίος πήρε το λόγο  ο Ακαδημαϊκός Δρ. Λεωνίδας Ευθυμίου, ο οποίος μέσα από στατιστικά στοιχεία επεξήγησε τις ανάγκες των νέων σήμερα, όπως και σε τι υπερέχει το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, όπως και αρκετοί νέοι ενδιαφερόμενοι για επαγγέλματα σε τουριστικούς και επιχειρηματικούς κλάδους.

img_0938-small

Το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC, με χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση και με θετικά αποτελέσματα όσον αφορά απόκτηση εργασίας  των αποφοίτων του, έχει ως στόχο τις πραγματικές γνώσεις, τα αναγνωρισμένα διεθνώς διπλώματα, τη δημιουργία σωστών ευρωπαϊκής μορφής βιογραφικών, την πρακτική για αριστεία στα επαγγελματικά ραντεβού και τέλος την απόκτηση εργασίας.

H έναρξη των εργασιών του ATTC Training Center στην πόλη μας, δίνει την ευκαιρία σε νέους αλλά και σε επαγγελματίες να αποκτήσουν αναγνωρισμένα διπλώματα τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα οποία θα τους ανοίξουν επιπλέον πόρτες στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη σχολή μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Web:  aviationtraveltc.com

Facebook: www.facebook.com/aviationtraveltrainingcenter/

img_0935-small

img_0942-small

15181377_1838715019705674_7035385002654668696_n img_0887 img_0897

img_9323

img_9324

img_9326



Κύριες Ειδήσεις





Translate »