Alexander College MBA με ειδικεύσεις στην Διαχείριση και στις Δημόσιες Συμβάσεις


Το Alexander College σας προσκαλεί στην παρουσίαση του αναγνωρισμένου, υψηλής ποιότητας Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA με ειδικεύσεις στη Διαχείριση και στις Δημόσιες Συμβάσεις (MBA with Specializations in Management and Procurement, 18 μήνες, 90ECTS).

 

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 6:15μμ – 7:15μμ, στο Alexander College, Λάρνακα.

Πρόκειται για το πρώτο και μόνο αυτή τη στιγμή πρόγραμμα στην Κύπρο που προσφέρει σε υψηλό επίπεδο ειδικότητα στις Δημόσιες Συμβάσεις.

Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρει σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τις δημόσιες συμβάσεις ή επιθυμούν να ενδιατρίψουν στο πεδίο, την απαραίτητη γνώση και μεθοδολογία  στον τομέα.

Το Πρόγραμμα διακρίνεται για την ευελιξία του. Οι φοιτητές διδάσκονται και αξιολογούνται από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες σε τρία μαθήματα το δίμηνο (σύνολο 13 μαθήματα) και σε μια τελική εργασία (με περιθώριο 6 μηνών) ώστε να μπορούν να αποδώσουν. Οι διαλέξεις διαρκούν 2 ώρες για κάθε μάθημα και γίνονται απογεύματα ή το Σάββατο (πρωινό).

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA, είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να εργαστούν με επιτυχία στον τομέα των Συμβάσεων, όσο και από επαγγελματίες που προσβλέπουν στην ανέλιξή τους στον εκάστοτε εργασιακό τους χώρο. Παρέχει δυνατότητες και σύγχρονα εφόδια στους εργαζομένους του τομέα, και κατ’ επέκταση στους οργανισμούς τους να υλοποιούν με επιτυχία δημόσιες συμβάσεις διαφορετικού τύπου. Αυτό είναι ένα πολύ ελκυστικό προσόν και αφορά τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, αφενός μεγάλους οργανισμούς και κρατικούς φορείς, αφετέρου δε, Δημαρχεία, Κοινοτικά Συμβούλια, αλλά και μικρότερες εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις καλέστε το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College στο 24 532373.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »