Breaking News

Alexander College: Υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές του


Η ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 18 έχει ήδη ξεκινήσει και το Alexander College υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές του στους κλάδους σπουδών του UWE Bristol, BA (Hons) Business Management with Accounting & Finance, LLB (Hons) Law, BA (Hons) Criminology, BA (Hons) Graphic Design, BA (Hons) Interior Design, BA (Hons) Fashion, BA (Hons) Photography, BA (Hons) Fine Arts.

Για την καλύτερη γνωριμία των φοιτητών με τις υπηρεσίες που προσφέρει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, αλλά και το προσωπικό, που θα κάνει ακόμα πιο εύκολη τη φοίτησή τους στο πλαίσιο μιας γόνιμης συνεργασίας, όλοι μαζεύτηκαν στο χώρο του Θεάτρου για μια σύντομη παρουσίαση.

Μεταξύ άλλων οι φοιτητές έμαθαν για την 1η Φοιτητική Ένωση Λάρνακας που δημιουργήθηκε πέρσι με πρωτοβουλία των φοιτητών του Alexander College και ονομάζεται Student Union of AC (SUAC). Επίσης, ο Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Alexander, κ. Κώστας Χριστοδουλίδης, παρουσίασε το “Student Research Committee” το οποίο αποτελείται από φοιτητές με ερευνητικό ενδιαφέρον, οι οποίοι συμμετέχουν στις έρευνες που διεξάγονται.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα σας ενημερώνει ότι έχουν απομείνει οι τελευταίες θέσεις για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alexander.ac.cy ή να επικοινωνήσετε μαζί τους καλώντας στο 24 532373.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »