Breaking News

2ο Συνέδριο Ετήσιο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων: «Πώς μια ιδέα μετατρέπεται σε μια πετυχημένη επιχείρηση»


Ο Δήμος Λάρνακας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, σας προσκαλούν στο «2ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακα.

 

Μετά την επιτυχία του 1ου Συνεδρίου για την Επιχειρηματικότητα τον Δεκέμβριο του 2017,  το 2o Συνέδριο παρουσιάζει τον Enon Landenberg,  Ισραηλινό επιχειρηματία, ειδικό σε θέματα νεοφυών επιχειρήσεων και ιδρυτή μεταξύ άλλων της BOSCO (εφαρμογή που προβλέπει τις διαδικτυακές απειλές που δέχεται ένα παιδί ανά πάσα στιγμή). Ο Εnon Landnberg, θα ταξιδέψει στην Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο αυτό, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τη δική του προσωπική εμπειρία για το πώς δημιούργησε παγκοσμίου εμβέλειας επιτυχημένες επιχειρήσεις και εφαρμογές και θα δώσει συμβουλές για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και να γίνει πραγματικότητα.

 

Στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας και κατά το δεύτερο μέρος των εργασιών θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι από τον σύμβουλο επιχειρήσεων Μιχάλη Μεϊμάρη που θα επικεντρώνεται στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρηματικών δράσεων για νέους επιχειρηματίες και Start-Uppers.

 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ώρα έναρξης εργασιών στις 09:30 π.μ. και λήξη στις 14:30. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24620993 ή στο email europedirectlarnaca@cytanet.com.cy

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »