Breaking News

Φούρνοι Ζορπάς: 43 χρόνια παράδοση στο καλό ψωμί


Οι Φούρνοι Ζορπάς, για περισσότερα από 40 χρόνια, ψήνουν καθημερινά εκατοντάδες ψωμιά ζυμωμένα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες και τα καλύτερα άλευρα, σ’ ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην περιοχή της Αραδίππου.
Διαβάστε ακόμα: Φούρνοι Ζορπάς: Τρία νέα ιδιαίτερα ψωμιά
Οι έμπειροι αρτοποιοί και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας εγγυώνται την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες κάθε κυπριακής οικογένειας.

Ειδικά στο ψωμί, οι Φούρνοι Ζορπάς έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τις παραδοσιακές αξίες τις οποίες κουβαλούν από τον καιρό που ο Ανδρέας Ζορπάς άνοιξε τον πρώτο φούρνο της οικογένειας στην Αθηένου, με τη διαρκή βελτίωση και ανανέωση της γκάμας των προϊόντων αρτοποιίας, ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στις συνήθειες και τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου, το INBusinessNews «τρύπωσε» με την κάμερά του στο εργοστάσιο του ομίλου, όπου με τη βοήθεια του Διευθυντή Παραγωγής, Χριστάκη Πάρπα, κατέγραψε όλη τη διαδικασία παραγωγής του Μακεδονίτικου, ενός χειροποίητου ψωμιού αργής ωρίμανσης (artisan bread) με λεπτή και τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »