Το Metropolis Mall υποδέχεται το πρώτο Tommy Hilfiger στη Λάρνακα


Η εταιρεία SARKK ABEE, αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα Tommy Hilfiger στη Λάρνακα και το 6ο σε όλη την Κύπρο, στο ολοκαίνουργιο Metropolis Mall.

tommy

Συγκεκριμένα, οι λάτρεις της μάρκας μπορούν να ανακαλύψουν τις νέες ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportswear και Tommy Jeans καθώς επίσης και μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και τις μοντέρνες capsule συλλογές του brand, προσφέροντας στο καταναλωτή την απόλυτη shopping εμπειρία.  Ακόμα, διαθέσιμη θα είναι η ολοκαίνουρια συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 , με τίτλο The Explorer Club με εκλεπτυσμένα σχέδια ιδανικά για κάθε στιγμή, η οποία ενθαρρύνει την επιστροφή στη φύση, γιορτάζοντας την ομορφιά του πλανήτη μας επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη να τον φροντίζουμε. Παράλληλα, με έμπνευση από τα Απαλάχια Όρη και την κατάκτησή τους, τα must-have outerwear της συλλογής αναδεικνύουν το αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας σε υπέροχα, μοναδικά τοπία.

Την εμπειρία ολοκληρώνει ο εσωτερικός χώρος των 170 τ.μ που παραμένει πιστός στη μοντέρνα αισθητική και τον minimal σχεδιασμό, ενώ στο κατάστημα κυριαρχούν τα χρώματα του λευκού και του ασημένιου, ιδανικά συνδυασμένα με ιδιαίτερες πινελιές από ξύλο και μέταλλο. Η κάθε συλλογή αναδεικνύεται με ξεχωριστό τρόπο μέσα από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ενώ η tailor-made εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος αντανακλά ένα μείγμα από παραδοσιακές και σύγχρονες επιδράσεις που αποτελούν τη βάση της preppy κληρονομιάς του Tommy Hilfiger.  Ακόμα, το “classic, American cool” πνεύμα του brand, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από τα modern vintage φωτιστικά και τα προσαρμοσμένα έργα τέχνης που δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Με γνώμονα τη φιλοσοφία του brand όλες οι συλλογές ενσωματώνουν βιώσιμες καινοτομίες. Ειδικότερα, από τη συλλογή απουσιάζει η PU (Polyurethane) ενώ επικρατούν τα Mono-Material σχέδια και οι TH-Warm Lightweight Warmth, TH-Cool πρωτοποριακές τεχνολογίες ανάμεσα σε άλλες.

Τέλος, σε όλα τα καταστήματα του brand τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής από τον Covid με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού.

tommy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »