Breaking News

Το 3ο κατάστημα JD Sports στην Κύπρο έρχεται στο Metropolis Mall


Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, ορόσημο σε ό,τι αφορά Premium Sports & Street Fashion, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του και στο ολοκαίνουργιο Metropolis Mall!

Απαριθμώντας πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 38 χώρες τα καταστήματα JD Sports αποτελούν κορυφαίο προορισμό για όλες τις νέες Street Fashion συλλογές.

Όλοι οι street fashion lovers θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο νέο, εντυπωσιακό JD Sports κατάστημα μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία με μοναδικά brands όπως Hoodrich, McKenzie, Supply & Demand, καθώς και με exclusive προϊόντα από τα πιο iconic brands, όπως Nike, adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, The North Face, Tommy Hilfiger και πολλά άλλα.

Όσοι είναι παθιασμένοι με τον αθλητισμό και τη μόδα, μπορούν να γίνουν μέλη της νέας ομάδας του καταστήματος JD Sports στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα, δηλώνοντας ενδιαφέρον για τις ανοιχτές θέσεις εργασίες. Μια μοναδική ευκαιρία για άτομα με ταλέντο στις πωλήσεις να ενσωματωθούν στον παγκόσμιο Retail και να εξελίξουν περισσότερο την επαγγελματική τους καριέρα.

Για να υποβολή αιτήσεων, επισκεφθείτε τις παρακάτω ανοιχτές θέσεις εργασίας:
https://apply.workable.com/j/831ACE6A71

https://apply.workable.com/j/6407A5E69F

https://apply.workable.com/j/35C87A0135

#JDCyprus

@jdsportscy

Website:  jdsports.cy

LinkedIn: JD Sports Greece | Cyprus



Κύριες Ειδήσεις





Translate »