Media Markt: Στο Metroplis Mall στη Λάρνακα το πρώτο κατάστημα


Επίσημη είναι πλέον η κάθοδος στην Κύπρο της μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, Media Markt.

Η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνία για την ενοικίαση μεγάλου χώρου, έκτασης περίπου 2000 τ.μ. εντός του υπό κατασκευή Metroplis Mall στη Λάρνακα, προκειμένου να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στο νησί μας. Υπό αυτά τα δεδομένα, το Metropolis Mall, οι κατασκευαστικές εργασίες του οποίου βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, θα είναι το πρώτο εμπορικό κέντρο στην Κύπρο, το οποίο θα διαθέτει κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές.

Το Media Markt Κύπρου θα φιλοξενήσει γνωστές μάρκες μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και τεχνολογίας. Εξάλλου, στο ίδιο εμπορικό κέντρο, η εταιρεία που ελέγχει τη γνωστή αλυσίδα, έχει ενοικιάσει ακόμα ένα κατάστημα έκτασης 1,100 τ.μ. στο οποίο θα στεγάζονται τα Public.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του 2019, ο όμιλος Olympia στον οποίο ανήκουν τα Public, απέκτησε τον έλεγχο των καταστημάτων Media Markt για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο όμιλος Olympia, διατηρεί την πλειοψηφική συμμετοχή ελέγχοντας το 75%, ενώ ο όμιλος MediaMarktSaturn ελέγχει το 25%. Τα δύο εμπορικά σήματα μαζί αντιπροσωπεύουν 67 φυσικά και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, με τζίρο €430 εκατ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Metropolis Mall, η παρουσία των δύο αυτών καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο, θα προσφέρει ποικιλία επιλογών και προηγμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών. Οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε πληθώρα επιλογών προϊόντων και υπηρεσιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Πηγή: InBusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »