Breaking News

Τελετή Αποφοίτησης του P.A. College


Ολοκληρώθηκε η ακαδημαϊκή χρονιά 

Η τελετή αποφοίτησης του P.A. College διεξήχθη την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και σηματοδότησε την ολοκλήρωση ακόμα μίας επιτυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς.

Επίσημος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο δήμαρχος της Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας. Παρέστησαν o βουλευτής περιφέρειας Λάρνακας, Χρίστος Ορφανίδης, εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία και η εξωτερική εξετάστρια, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δόκτωρ Ντούσκα Ρόζενμπερκ.

Ο Διευθυντής του Κολλεγίου, Δρ. Ανδρέας Πατσαλίδης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη λειτουργία και πορεία των 34 χρόνων του Κολλεγίου με την απλή και επικεντρωμένη κατεύθυνσή του, η οποία έχει οδηγήσει στη φιλοσοφία της παροχής κορυφαίας εκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.  Αναφέρθηκε επίσης στα σημαντικά επιτεύγματα στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και  Χρηματοοικονομικών και της Πληροφορικής στις Επιχειρήσεις.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στα προγράμματα Grant Thornton Route to ACA και KPMG Graduate Route to ACA που έχουν τοποθετήσει το  P.A. College σε μια μοναδική κατηγορία αφού είναι το μόνο εκπαιδευτικό Ίδρυμα παγκόσμια με δύο στρατηγικές συνεργασίες με εργοδότες.  Ο Δρ. Πατσαλίδης συγχάρηκε επίσης τον κ. Φίλιππο Λοΐζου, επικεφαλή του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου, για το διορισμό του, από το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία, στην ομάδα καθοδήγησης της Ακαδημαϊκής  και Εκπαιδευτικής Κοινότητας του ICAEW.  Επιπρόσθετα, ανάφερε ότι στην προαναφερθείσα ομάδα προεδρεύει η Πρόεδρος του ICAEW και έξι μέλη, πέντε από Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα από το P.A. College.

Ο δήμαρχος της Λάρνακας, κ. Βύρας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το P.A. College έχει πρωτοποριακό ρόλο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Κύπρου.  Εξέφρασε επίσης τη βαθύτατη εκτίμησή του προς το Διευθυντή του Κολλεγίου, Δρ. Ανδρέα Πατσαλίδη όπως επίσης και την κα Μαρία Πατσαλίδου για το έργο που επιτελούν και τη μεγάλη προσφορά τους στα 34 χρόνια που λειτουργούν στην πόλη της Λάρνακας.

Επιπρόσθετα, η Δόκτωρ Ντούσκα Ρόζενμπερκ δήλωσε εντυπωσιασμένη με τα πρότυπα αριστείας από την πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχεται στο PA College όπως επίσης και με την  ποικιλία των ταλέντων, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των φοιτητών.

Επίσης, οι τελειόφοιτοι, Ανδρέας Ανδρέου και Ειρήνη Κουλέρμου, συγκίνησαν το κοινό με τις αποχαιρετιστήριες  ομιλίες τους, στην Αγγλική και την Ελληνική γλώσσα αντίστοιχα, αναφερόμενοι στο συναισθηματικό ταξίδι της γνώσης και των εμπειριών που απόκτησαν στο P.A. College.

Κατά τη διάρκεια της τελετής επιδόθηκαν στους απόφοιτους του Κολλεγίου τα πτυχία τους και απονεμήθηκαν βραβεία σε αυτούς που πρώτευσαν στη χρονιά ή στον κλάδο τους.

Ακολούθησαν ευχαριστίες προς όλα τα άτομα και οργανισμούς που πρόσφεραν βραβεία. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ακολούθησε δεξίωση κοκτέιλ στην οποία όλοι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλεσμένοι.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »