Συνεργασία «Hope For Children» με UCLan Cyprus


Ο Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ των Hope For Children και UCLan Cyprus στους τομείς της Εκπαίδευσης, Έρευνας και Εφαρμοσμένης Εμπειρίας.

 

 

Οπως αναφέρεται, πέραν τούτου, η συνεργασία αυτή εστιάζει και στη διάδοση εξειδικευμένης τεχνογνωσίας ούτως ώστε να μπορέσουν οι δύο οργανισμοί να ενισχύσουν τις θέσεις και τις δράσεις τους σχετικά με τις καινοτομίες και θετικές αλλαγές που μπορούν να έρθουν για την προώθηση και την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy Center, Joseph Borghese, και η Συντονίστρια Τμήματος Ψυχολογίας,  Διαλεχτή Χατζούδη, εκπροσώπησαν και υπέγραψαν εκ μέρους του Οργανισμού το Μνημόνιο Συνεργασίας στην μικρή τελετή  που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του UCLan Cyprus.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής, η Καθηγήτρια Ειρήνη Πολυκάρπου, η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών, των Ακαδημαϊκών Δρ. Λίλια Ψαλτά και ο Δρ. Βασιλικής Χριστοδούλου, εκπροσώπησαν το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ο κ.  Joseph Borghese ανέφερε ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία ευελπιστεί και επιθυμεί να κτίσει δυνατούς δεσμούς με το Πανεπιστήμιο στη βάση των προγραμμάτων και των τομέων του Οργανισμού, όπως είναι o Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και ο Ανθρωπιστικός Τομέας. Αναφέρθηκε επίσης στις δράσεις του Οργανισμού, ο οποίος μεγαλώνει και αναπτύσσεται και σήμερα εργοδοτεί 63 άτομα πλήρους απασχόλησης.

Κατά την διάρκεια της μικρής εκδήλωσης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής, εξέφρασε την εκτίμησή και τον ενθουσιασμό του για αυτή τη συνεργασία που προσβλέπει σε ενδυνάμωση της υφιστάμενης συνεργασίας και εδραίωση των περαιτέρω κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Παράλληλα μέσα από τη συνεργασία αυτή τονίστηκε η σημασία της έρευνας, η πρακτική άσκηση φοιτητών, ο εθελοντισμός και άλλες κοινές δράσεις που προσθέτουν στην εμπειρία του φοιτητή καθώς και στο πολυεπίπεδο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί το Hope For Children, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »