Breaking News

Σπουδές στο PA College; 10+1 λόγοι γιατί να το επιλέξεις


Καλωσορίσατε στο P.A. College, το κολλέγιο με 36 χρόνια ζωής στη Λάρνακα

 

Το P.A. College είναι το μοναδικό Executive Business School της Κύπρου το οποίο προσφέρει 12 ACA απαλλαγές και τα μοναδικά υβριδικά προγράμματα  ‘GRANT THORNTON ROUTE TO ACA’, ‘SCHOOL GRADUATES ROUTE TO ACA’ και ‘GRADUATES ROUTE TO ACA’.

Η παροχή αυτής της αποκλειστικής Ανώτερης Εκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει καθιερώσει το P.A. College ως το κορυφαίο Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στα ακόλουθα πεδία:

Business Management,

Accounting και Finance,

Marketing, Human Resource Management and Business Computing

Τα προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου έχουν αξιολογηθεί από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ), και το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης  (ΔΙ.Π.Α.Ε.) και αναγνωρίζονται από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.).

 

Πιο κάτω σας αναφέρουμε 10+1 λόγους γιατί να επιλέξετε το PA COLLEGE για τις σπουδές σας

Το P.A. College είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα Ανώτερης  Εκπαίδευσης, το οποίο ιδρύθηκε το 1983 και έχει τη Λάρνακα ως έδρα του  για εύκολη πρόσβαση από όλες τις άλλες πόλεις στην Κύπρο. Το κολλέγιο  έχει εφαρμόσει τη στρατηγική λειτουργίας ως μια εξειδικευμένη  Πανεπιστημιακή Σχολή στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της  Πληροφορικής για Επιχειρήσεις.

Η παροχή εκπαίδευσης αποκλειστικά στον τομέα  επιχειρήσεων έχει καθιερώσει το P.A. College ως το κορυφαίο ίδρυμα στους  τομείς των επιχειρήσεων, της λογιστικής, των οικονομικών, της  διαφήμισης, της διαχείρησης ανθρωπίνων πόρων και άλλων επαγγελματικών  κλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ιστοσελίδα του κολλεγίου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »