Πιστοποιητικό Τεχνικού Αναλυτή CFTe από το Alexander College


Σπούδασε στον χρηματοοικονομικό κλάδο και απόκτησε τον επαγγελματικό τίτλο του πιστοποιημένου Τεχνικού Αναλυτή – CFTe (Certified Financial Technician) σε 6 μήνες!

 

Το τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS) του ALEXANDER COLLEGE ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 3 Σεπτέμβριου 2019 στην Λεμεσό, ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων για το διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό του Τεχνικού Αναλυτή Χρηματαγορών που θα παρέχετε σε εβδομαδιαία βάση, διάρκειας 6 μηνών.

Οι επιτυχόντες θα λάβουν τo διεθνούς κύρους πιστοποιητικό του τεχνικού αναλυτή χρηματαγορών CFTe (Certified Financial Technician) το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το International Federation of Technical Analysis (IFTA-Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) και από το Society of Technical Analysis (STA-Ηνωμένου Βασιλείου). Επίσης, με την απόκτηση του διπλώματος αυτού, οι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής στο CISI Chartered Wealth Manager Qualification (CWM) και έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σαν μέλη στο CISI (Chartered Institute for Securities and Investment) που αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο επαγγελματικό σώμα για τους εργαζόμενους στον τομέα των  Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών & των Επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την απόκτηση του τίτλου θα μπορείς να εργαστείς στις 250 επενδυτικές (forex) εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και έχουν έδρα στην Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα. Η επαγγελματική ομάδα του Alexander College θα σας βοηθήσει επίσης στην προετοιμασία του βιογραφικού σας σημειώματος, του προφίλ σας στο LinkedIn, στην εγγραφή σας στα διάφορα επαγγελματικά μητρώα, στις τεχνικές συνεντεύξεων καθώς επίσης και στην υποβολή αιτήσεων ή/και διευθέτηση internship σε εταιρείες του κλάδου.

 

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

Απολυτήριο Λυκείου με γενικό βαθμό πάνω από 16/20 ή Ακαδημαϊκό Πτυχίο/ Δίπλωμα/ Μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών. Γνώση αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το CFTe – Alexander Professional Studies

https://professional.alexander.ac.cy/seminars/cfte/

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »