Breaking News

Παρουσίαση επιχείρησης: Drums Institute


H Drums Institute είναι η σχολή που δημιουργήθηκε για να προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και να καλύψει τις ανάγκες που απαιτεί η ενασχόληση με session drumming, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο γνώσεων και χρήση της τελευταίας τεχνολογίας από καθηγητές με πολυετή πείρα και ενεργή δράση. 

 

Στόχος της σχολής είναι η πλήρης εκπαίδευση, η ουσιαστική γνώση και η συνεχής ενημέρωση. Απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές (αρχάριους και προχωρημένους) που δεν αρκούνται στην τυποποιημένη διδασκαλία, αλλά αναζητούν μια αναβαθμισμένη και διαδραστική εκπαίδευση.

 

Βιογραφικά καθηγητών 

Ορέστης Θεοδοσίου – Ιδιοκτήτης

Ο Ορέστης Θεοδοσίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Είναι απόφοιτος του Oxford University.Είναι επαγγελματίας Drummer και καθηγητής.

Δίδαξε ως καθηγητής του Ολυμπιακού Ωδείου Αθηνών παράρτημα Κύπρου. Στη συνέχεια της καριέρας του εμπνεύστηκε και  ίδρυσε τη δική του σχολή με την επωνυμία Drums Institute στην οποία διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Έχει συνεργασία με τη Rock School International Music and Performance Arts Exam Board. Στο ενεργητικό του ως session drummer συνεργάστηκε με διάφορους μουσικούς σε live εμφανίσεις.

Το έτος 2016 και 2017 συμμετείχε ενεργά ως καθηγητής στα δύο Cyprus Drum Camp.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Dave Weckl, Jojo Mayer, Aaron Spears, Chris Coleman, Virgil Donati, Γιώργο Μούρτο, Αλέξη Δράκο Κτιστάκη, Στέφανο Δημητρίου, Γιώργος Κόλλιας, Σπύρο Παναγιωτόπουλο και Κώστα Λιόλιο.

Επίσης μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από Σχολεία Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης όπως το Λύκειο Βεργίνας, Λύκειο Παραλιμνίου και την Τεχνική Σχολή Λάρνακας παρουσίασε σεμινάρια.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων και της ύλης της Σχολής Drums Institute.

 

 

ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΩΜΑΤΑΣ

Η αγάπη του για τα Drums τον ώθησαν να ασχοληθεί με το Όργανο.

Στην ηλικία των οκτώ ετών ξεκίνησε μαθήματα Drums στη Σχολή Drums Institute με καθηγητή τον Ορέστη Θεοδοσίου.  Είναι απόφοιτος της Rockschool International Music and Performance Art Exam Board.

Έχει παρακολουθήσει το Cyprus Drum Camp 2017.   Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Ορέστη Θεοδοσίου, Chris Coleman, Γιώργο Μούρτο, Κώστα Λιόλιο, Γιώργος Κόλλιας, Jojo Mayer, Horacio “El Negro” Hermandez κ.α.

Από το Δεκέμβριο του 2017 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Σχολής Drums Institute όπου έχει αναλάβει το Basic Department.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »