Πανεπιστήμιο UCLan: Στην ελίτ των Πανεπιστημίων παγκοσμίως


Η διεθνής λίστα κατάταξης Πανεπιστημίων Academic Ranking of World Universities (ARWU), κατατάσσει το Πανεπιστήμιο UCLan μεταξύ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στο επιστημονικό πεδίο του Hospitality & Tourism Managementμε το Πανεπιστήμιο UCLan να κατατάσσεται στην 90η θέση παγκοσμίως.

 

 

Σημειώνεται ότι η λίστα ARWU, γνωστή και ως Shanghai Ranking, είναι μία από τις τρεις πιο σημαντικές λίστες κατάταξης Πανεπιστημίων στον κόσμο, μαζί με τις λίστες QS World University Rankings και Times Higher Education World University Rankings.
Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο το προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) Hospitality & Tourism Management όσο και το μεταπτυχιακό MA Internship in International Tourism, Hospitality & Event Management του Πανεπιστημίου UCLan, κατατάσσονται πολύ ψηλά και στις πιο αξιόπιστες λίστες κατάταξης Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σύμφωνα με τη λίστα των Sunday Times, τα εν λόγω προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan κατατάσσονται στην 8η θέση για την εμπειρία των φοιτητών, στην 11η θέση σε ό,τι αφορά την ποιότητα διδασκαλίας και επίσης στην 11η θέση συνολικά. Σύμφωνα με την αντίστοιχη λίστα του Guardian, τα προγράμματα Hospitality & Tourism Management του Πανεπιστημίου UCLan κατατάσσονται στη 10η θέση σε σχέση με την εξασφάλιση καριέρας, 6 μήνες μετά από την αποφοίτηση. Το γεγονός αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθότι αφορά την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.
Tο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντας τη δυνατότητα στους απόφοιτούς του να αποκτήσουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα στην Κύπρο, την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.
Logo - InBusiness


Κύριες Ειδήσεις





Translate »