Breaking News

Άνοιγμα Νέου Γραφείου RE/MAX στη καρδιά των Φοινικούδων!


Η RE/MAX ως το Νο.1 Κτηματομεσιτικό Δίκτυο Παγκοσμίως, έχει παρουσία σε πάνω από 110+ χώρες και 144,000+ βοηθούς κτηματομεσίτες. Με πάνω απο 50 χρόνια εμπειρία και 40 άριστα εκπαιδευμένους Βοηθούς Κτηματομεσίτες Παγκύπρια, η RE/MAX Κύπρου ήρθε να αναβαθμίσει τον τομέα των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών για την αγορά, πώληση και ενοικίαση ακινήτων σε όλες τις πόλεις.

Με τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του νέου μας γραφείου, “RE/MAX Experts” στη Λάρνακα, στην κοσμοπολίτικη περιοχή των Φοινικούδων. Το νέο γραφείο βρίσκεται στο πλάι του εμβληματικού ξενοδοχείου Sun Hall Hotel με άπλετους χώρους στάθμευσης για επισκέπτες. Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της RE/MAX να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής αγοράς ακινήτων που εξελίσσεται καθημερινά.

Τι κάνει τη RE/MAX διαφορετική;

  1. Για τον Αγοραστή: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της RE/MAX είναι η προώθηση ακινήτων που δεν διαφημίζονται αλλού! Αυτό εγγυάται ότι τα ακίνητα με Προτεραιότητα έχουν τις σωστές τιμές, αφού η RE/MAX παρέχει εκτίμηση τιμής στους ιδιοκτήτες προτού αναλάβει τα ακίνητα τους, βασιζόμενη σε συγκριτικές τιμές πώλησης της περιοχής. Έτσι, οι αγοραστές αποφεύγουν υπερτιμημένα ή μπερδεμένα ακίνητα, εξοικονομώντας τόσο χρόνο όσο και ενέργεια. Επιπλέον, το καινοτόμο σύστημα τεχνολογίας της RE/MAX ειδοποιεί καθημερινά τους αγοραστές για οποιαδήποτε νέα ακίνητα μπουν στο σύστημα και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους για να είναι άμεσα ενημερωμένοι.
  2. Για τον Πωλητή: Οι πωλητές που επιλέγουν τη συνεργασία με τη RE/MAX επωφελούνται από το σχέδιο ‘RE/MAX Προτεραιότητα’, που υπόσχεται να πωλήσει τα ακίνητά τους στο μισό χρόνο από ότι θα χρειαζόταν. Για να εξασφαλίσει την ταχύτερη δυνατή πώληση, η RE/MAX προωθεί ενεργά τα ακίνητα με ‘Προτεραιότητα’ συνεργαζόμενη με όλα τα κτηματομεσιτικά γραφεία της Κύπρου και του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει ότι οι πωλητές απολαμβάνουν την αποτελεσματική προώθηση του ακινήτου τους, μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής τους. Επίσης, η RE/MAX φροντίζει όλα τα διαδικαστικά έτσι ώστε οι πωλητές και οι αγοραστές να έχουν μια ομαλή και ευχάριστη διαδικασία πώλησης απο της αρχή μέχρι το τέλος.

 

Σας περιμένουμε στο νέο μας γραφείο για να σας προσφέρουμε συμβουλές και μοναδικές ευκαιρίες επένδυσης καθημερινά μεταξύ 08:30 – 13:00 και 14:30 – 18:00!

Διευθυνση: Αθηνών & Ευρυβιάδου 6, στο πλάι του Sun Hall Hotel.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24 650570 / 8000 7000

www.remax.com.cy

info@remax.com.cy

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »