Breaking News

Λάρνακα: Έπεσαν οι υπογραφές για τη δημιουργία του μεγαλύτερου κέντρου αιμοκάθαρσης στην Κύπρο


Σε μια νέα πολύ μεγάλη συνεργασία προχώρησε η Quality Group στον τομέα της υγείας αφού στις 20/12 υπέγραψε συνεργασία με τον όμιλο Holmed για τη δημιουργία του μεγαλύτερου Κέντρου Αιμοκάθαρσης στην Κύπρο.

Με σχετικές δηλώσεις του ο κ. Andre Fadel CEO της Holmed Group ανέφερει, ”πως το όραμα για τη δημιουργία ενός τέτοιας εμβέλειας κέντρου αιμοκάθαρσης στη Λάρνακα, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα”.

400+ profilů „Nersesyan“ | LinkedIn

Όπως αναφέρει στη σελίδα μας ο Μedical Director του Ομίλου Quality κ. Αλέξανδρος Νερσεσιάν , ”το συγκεριμένο έργο θα αποτελέσει ορόσημο για την πόλη της Λάρνακας, καθώς πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που θα καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της πόλης και επαρχίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνοδοιπόροι μας σ’ αυτό το βήμα, είναι ο όμιλος  Holmed και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους Andre Fadel και Joe Chiniara για την άψογη συνεργασία”.

Από την πλευρά του ο CEO της Quality Group κ. Σάββας Κάκος ανέφερε : ”Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτή τη νέα συνεργασία η οποία εμπλουτίζει τις ιατρικές υπηρεσίες στη Λάρνακα και βάζει ακόμη ένα λιθαράκι στο να καταστεί η πόλη ένας ποιοτικός ιατρικός προορισμός. Ως Όμιλος έχουμε επενδύσει στον τομέα της υγείας και τον τελευταίο χρόνο έχουμε ολοκληρώσει το έργο QAPITAL όπου στεγάζεται το διαγνωστικό κέντρο ΠΡΟΓΩΝΣΙΣ η υπερσύγχρονη οδοντιατρική κλινική DENTIK καθώς και το ISTHETISCS MEDICAL SPA.  

Επίσης, είμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης των σχεδίων επέκτασης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου ‘‘Τίμιος Σταυρός” το οποίο θα αποτελέσει ορόσημο στο όραμα που έχουμε ως Όμιλος για τη Λάρνακα, εμπλουτίζοντας την ποιότητα υπηρεσιών υγείας που θα προσφέρει η πόλη σε Κύπριους και ξένους ασθενείς”.

May be an image of outdoors



Κύριες Ειδήσεις





Translate »