Breaking News

Trust Cyprus Insurance : Στην Αθήνα για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους που διακρίθηκαν το 2023


Την μαγευτική Αθήνα επέλεξε η Trust Cyprus Insurance   για να .

 

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από τις 26 -28 Ιανουαρίου 2024. Τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους συνόδευσε στο ταξίδι ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Χρίστος Χριστοδούλου, ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Πιστωτικού Ελέγχου  κ. Γιάννος Παλάζης και ο Ανώτερος Διευθυντής Εργασιών & Ανάπτυξης  κ. Γιώργος Κωνσταντίνου. Στο ταξίδι συμμετείχαν επίσης και μέλη του Διοικητικού Προσωπικού της Trust.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την γραφική Αθήνα, να περπατήσουν στα ιστορικά στενά ενώ δεν παρέλειψαν να απολαύσουν την υψηλή γαστρονομία της γεμίζοντας ένα τριήμερο με  εικόνες και γεύσεις.

 

Η Εταιρία δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, η οποία δίνει πάντοτε προστιθέμενη αξία σε κάθε ταξίδι της, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν  τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι  του Δικτύου Πωλήσεων διαβεβαιώνοντας ότι το 2024 θα είναι και πάλι μια επιτυχημένη χρονιά για την Trust Cyprus Insurance,  όπου Διοίκηση, Διοικητικό Προσωπικό αλλά και Δίκτυο Πωλήσεων θα βαδίσουν μαζί ανεβάζοντας την Trust στο υψηλότερο βάθρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας .

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »