Η Orthodoxou Employment Bureau ταξίδεψε στο εξωτερικό για να βρει προσωπικό


Σε Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Σρι Λάνκα, Ινδία και Ντουμπάι ταξίδεψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Group of Companies, κος. Αντώνης Ορθοδόξου, μαζί με την Διευθύντρια της Orthodoxou Employment Bureau, κα. Κάρλα Βαρναβίδης, για να βρουν το ιδανικό προσωπικό για τις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και των εστιατορίων.
Κατά τη διάρκεια του δεκαπενθήμερου ταξιδιού τους, πραγματοποίησαν παρουσιάσεις με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία, τους χώρους απασχόλησης και τη ζωή στη Κύπρο, σε πιθανούς υποψήφιους από τις εν λόγω χώρες που επιθυμούν να εργαστούν στην Κύπρο.

Την ίδια στιγμή, πραγματοποιήθηκαν και συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ξεπερνούσαν τις 2,5 χιλιάδες συνολικά.

Η Orthodoxou Employment Bureau απαριθμεί πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εργοδότησης ξένου προσωπικού, όπως μαγείρων, αρτοποιών, κρεοπωλών, σερβιτόρων, μασέρ, κηπουρών, καμαριέρων, υπαλλήλων υποδοχής, συγκολλητών, προγραμματιστών, οικιακών βοηθών, εργατών γεωργίας και κτηνοτροφίας από Ινδία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Νεπάλ, Αίγυπτο, Μπαγκλαντές, Φιλιππίνες και Ντουμπάι.

Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Αρ. Άδειας: 152), ενώ είναι μέλος και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας και συνεργάζεται με διάφορες επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Το προσωπικό της εταιρείας, κατανοεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της και παρέχει στους εργοδότες πιθανούς υποψηφίους που είναι καλά καταρτισμένοι για τις κενές θέσεις τους, διευθετώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραμονή τους στην Κύπρο. Γιατί η Orthodoxou Employment ξέρει να βρίσκει… το «ιδανικό προσωπικό για τις ανάγκες σας»

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »