Ο όμιλος Quality Group αποκαλύπτει το Radisson Beach Resort Larnaca


Πηγή: checkincyprus.com

Το Radisson Beach Resort Larnaca είναι το νέο, πεντάστερο υπερπολυτελές θέρετρο που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στη Λάρνακα! Αποτελεί τη νέα άφιξη του ομίλου εταιρειών Quality Group που πρωταγωνιστεί στον τομέα ανάπτυξης γης και branded ξενοδοχείων στη Λάρνακα, τα οποία αποτελούν κορυφαίο προορισμό στην πόλη.

R6_L5097.jpg

Το παραθαλάσσιο θέρετρο είναι το πρώτο Radisson Beach Resort στην Ευρώπη και η νέα ταξιδιωτική απόδραση που προσφέρει ολόχρονα πολυτελείς διακοπές, στην καρδιά ενός από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κύπρο.

R6_L5435.jpg

Η Sunnyseeker Hotels έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πράσινες πρακτικές και ψηφιακές εφαρμογές, συνδυάζοντας έτσι τον σύγχρονο κομψό σχεδιασμό και τα άριστα πρότυπα λειτουργίας ενός έξυπνου ξενοδοχείου, για μια αξεπέραστη luxury εμπειρία διακοπών.

IMG_3340 (1).jpg

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μοντέρνα διακόσμηση και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα και τους κήπους του ξενοδοχείου. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει κορυφαίες παροχές για κάθε περίσταση, όπως γυμναστήριο, πισίνα και ξεχωριστή πισίνα για τα παιδιά και για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με την οικογένεια.

R6_L5214.jpg

Τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου συνδυάζουν εκλεκτές προτάσεις για μοναδικές στιγμές με άπλετη θέα τη θάλασσα.

Η υψηλή αισθητική του Filini Bar & Restaurant απογειώνει τη γαστρονομική εμπειρία της ιταλικής κουζίνας με signature πιάτα από τον Michelin Star Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη.

Στον εντυπωσιακό χώρο του all day Crown Restaurant οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ευφάνταστες γευστικές επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το εποχικό Waves Bar σερβίρει πιάτα διεθνούς κουζίνας και εξαιρετικές επιλογές από ποτά και cocktails.

R6_L5169.jpg

Οι υπερσύγχρονοι και κομψοί χώροι του ξενοδοχείου αποτελούν την ιδανική επιλογή για επιχειρηματικές συγκεντρώσεις, επαγγελματικά συνέδρια και συσκέψεις, κοινωνικές παραθαλάσσιες εκδηλώσεις,εορταστικά δείπνα και εκδηλώσεις κοκτέιλ, με την εγγύηση και τη φιλοσοφία της Radisson Hotels για άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση.

R6_L5387.jpg

Η προνομιακή τοποθεσία του περιβάλλεται από γραφικές παραλίες με Γαλάζια Σημαία και δεσπόζει στον τουριστικό παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Είναι ιδανικό μέρος για εξερεύνηση και πληθώρα δραστηριοτήτων, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο, αλλά και για μια συναρπαστική απόδραση στο κέντρο της Λάρνακας με ξενάγηση στα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία, τα εμπορικά κέντρα και τους χώρους διασκέδασης της πόλης.

R6_L5334.jpg

Η δημιουργία των τεσσάρων branded ξενοδοχείων από τον όμιλο εταιρειών Quality Group αποτελεί ορόσημο για την ανάπτυξη του τουρισμού και των επενδύσεων στη Λάρνακα, έτσι ο όμιλος προχώρησε με νέες ξενοδοχειακές αναπτύξεις που είναι υπό κατασκευή, με στόχο τη συνεχή επένδυση στην ποιότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »