Breaking News

Μεγάλη προσφορά της Gan Direct: 1.000 βαθμoί bonus σε όλους


Στη δύσκολη συγκυρία που το ατομικό και οικογενειακό εισόδημα πλήττεται, η Gan Direct προχωρά σε μια μεγάλη προσφορά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και μοιράζει 1.000 βαθμούς σε όλους τους οδηγούς συνεργάστηκαν μαζί της στα 25 χρόνια λειτουργίας της.

Δυνατότητα αξιοποίησης του bonus έχουν όλοι οι πελάτες της εταιρείας, καθώς και όσοι έχουν ήδη ή πρόκειται να απευθυνθούν σε αυτή για προσφορά ή ως σύσταση πελάτη.

Οι βαθμοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων) υπό τη μορφή έκπτωσης σε συνδυασμό πάντα με τα μοναδικά προνόμια και παροχές που προσφέρει η εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει αρχικά να ενεργοποιήσουν ή να επανενεργοποιήσουν τον online λογαριασμό τους. Στα υφιστάμενα μέλη η καταχώρηση των πόντων γίνεται αυτόματα και προστίθενται σε αυτούς που ήδη έχουν κερδίσει από την έναρξη του Προγράμματος.

Παράλληλα, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών του Προγράμματος στο οποίο μετέχουν περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι επαγγελματίες της αγοράς που ειδικεύονται σε θέματα Υγείας, Περιουσίας και Αυτοκινήτου. Αριθμός που διαρκώς αυξάνεται με νέες συνεργασίες ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της εταιρείας.

Η μοναδική αυτή προσφορά έρχεται να επιστεγάσει τα 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Gan Direct στην αγορά ως ανταπόδοση για την εμπιστοσύνη των πελατών της, όλα αυτά τα χρόνια. Δίνει ταυτόχρονα μια διέξοδο στο ζωτικό τομέα της ασφάλισης των πολύτιμών αγαθών όπως η υγεία, η περιουσία και το αυτοκίνητο.

Και όλα αυτά μαζί με την καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση από την ασφάλεια του σπιτιού σας με ένα τηλέφωνο στο 800 510 15 ή στο www.gandirect.com.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »