Breaking News

Μεγάλη εκδήλωση του Φροντιστηρίου Αγγλικών G.R.M. στη Λάρνακα


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 ήταν πραγματικά υπέροχο! Μετά από 16 χρόνια επιτυχίες  το φροντιστήριο Αγγλικών G.R.M. στη Λάρνακα θεωρείται πλέον συνώνυμο της ποιοτικής διδασκαλίας καθώς και των υψηλών ποσοστών επιτυχίας στις εξετάσεις των Αγγλικών.

 

Το φροντιστήριό μας διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση στο Κτήμα Μακένζυ με σκοπό να παρουσιάσει τα νέα προγράμματά του αλλά και να ευχαριστήσει γονείς και παιδιά για την πολυετή στήριξή τους. Εκτός από παιχνίδι και διασκέδαση, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα  τμήματα που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο  και θα αφορούν παιδιά Προδημοτικής, Α΄ και Β΄ Δημοτικού.

 

Τα παιδάκια απόλαυσαν την εκδήλωση παίζοντας με παιχνίδια,   διασκεδάζοντας  στα  φουσκωτά και απολαμβάνοντας  τα πεντανόστιμα γλυκά που βρίσκονταν στο χώρο. Από τη γιορτινή μας παρέα δεν μπορούσε να λείπει ο Άγιος  Βασίλης  με τις πάμπολλες εκπλήξεις και φυσικά  τα πολυαναμενώμενα δωράκιά του!

 

Η διευθύντρια του φροντιστηρίου Γεωργία Ρούβα – Μορφίτου, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στη διαχρονική πορεία του φροντιστηρίου τα τελευταία 16 χρόνια, παρουσίασε τον νέο κύκλο μαθημάτων που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και ανακοίνωσε τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά:

Για τις εγγραφές  που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου τα παιδιά Προδημοτικής, Α΄ και Β΄Δημοτικού μπορούν να δοκιμάσουν τη μοναδική εμπειρία G.R.M. εντελώς δωρεάν για 3 μήνες, χωρίς κανένα όρο ή δέσμευση για συνέχιση της φοίτησής τους στο εν λόγω φροντιστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα  του φροντιστηρίου www.grmprivateinstitute.com, τη σελίδα  στο Facebook G.R.M. Private Institute ή στα τηλέφωνα 24-625030, 99-654315.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »