Εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch για προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και κατ’ επέκταση της κυπριακής γαστρονομίας


Στα πλαίσια του κοινού στόχου τους για προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και κατ’ επέκταση της κυπριακής γαστρονομίας, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου προγραμματίζουν τη διοργάνωση εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019. 

 

 

Κατά την εβδομάδα αυτή, οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να επιλέξει πρόγευμα ή / και brunch από κυπριακά προϊόντα και εδέσματα βασισμένα σε τοπικές / παραδοσιακές συνταγές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα και κέντρα αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, σνακ μπαρ). Εξειδικευμένη ενημέρωση για την εκδήλωση και τους όρους συμμετοχής των επιχειρήσεων θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού (www.visitcyprus.biz).

Για καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου θα αναλάβει, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο, τη διοργάνωση δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων προς όλους τους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

21 Μαρτίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) – Γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Αλκιδάμου 4Α, Βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου, Λεμεσός
27 Μαρτίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) – Γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου
3 Απριλίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) – Ξενοδοχείο LEBAΥ, Λάρνακα
10 Απριλίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) – Γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου στο τηλ. 25222998.

 

Logo - InBusiness

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »