Breaking News

Απεγνωσμένοι οι μελλόνυμφοι και σκέφτονται γάμο με καλεσμένους σε δόσεις (VID)


Πηγή: alphanews.live

Aπελπισία και απόγνωση είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τα συναισθήματα των ζευγαριών που εδώ και μήνες προσπαθούν να διοργανώσουν τους γάμους τους.

Μετά και την δημοσιοποίηση του πρωτοκόλλου με τις κατευθυντήριες οδηγίες προς τους επαγγελματίες εκδηλώσεων, αρκετοί γάμοι που θα πραγματοποιούνταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη βρίσκονται «στον αέρα».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο διοργανωτής εκδηλώσεων και γάμου, Παύλος Παύλου, «είναι όλοι ξεκρέμαστοι…Το θέμα δεν είναι το κοκτέιλ, το θέμα είναι οι γάμοι πάνω από 350 άτομα και οι ανοιχτοί γάμοι…Ένα 40% των γάμων είναι ανοιχτοί γάμοι και όσοι ήταν προγραμματισμένοι αυτές τις δυο βδομάδες του Σεπτέμβρη έχουν μεγάλο πρόβλημα και πάρα πολλοί που ήταν πέραν των 350 ατόμων»

Ο κος Παύλου εξήγησε πως η μόνη λύση που υπάρχει είναι ο γάμος τους να πραγματοποιείται τελικά περισσότερες ημέρες για να έρθουν όλοι οι καλεσμένοι τους.

Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες του χώρου, όπως ιδιοκτήτες χώρων δεξιώσεων, φωτογράφοι, ανθοπωλεία, διακοσμητές, ετοιμάζουν εκδήλωση διαμαρτυρίες για αυτή την εβδομάδα στο Προεδρικό.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες του χώρου μας, οι οποίοι αυτή τη στιγμή σοβαρότατα κινδυνεύουν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους» σημείωσε ο κος Παύλου.

Από την πλευρά της, η Γιώτα Κάπαρη, εκ μέρους του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμου και Εκδηλώσεων, ανέφερε πως «είμαστε σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τις υπηρεσίες του κράτους για να δούμε πώς μπορούμε να πάμε πίσω στο αρχικό πλάνο που οι γάμοι ξεκινούσαν 1η Σεπτεμβρίου χωρίς κανένα περιορισμό…υπάρχει απελπισία και απόγνωση»



Κύριες Ειδήσεις





Translate »