Ανοίγει το Hotel Indigo Larnaca -το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο (pics – vid)


Το Hotel Indigo Larnaca, είναι ένα γοητευτικό boutique ξενοδοχείο – το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο- που αποτελείται από 40 σύγχρονα δωμάτια μοναδικής αισθητικής, με αναπαυτικά κρεβάτια, ντους ψιλής βροχής και με μπαλκόνι που έχει θέα την πόλη της Λάρνακας. Με ακαταμάχητη γραφική ομορφιά, βρίσκεται πολύ κοντά από την παραλία, σε έναν πανέμορφο παράδρομο, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου.

Το Hotel Indigo ενσαρκώνει την «Ιστορία της Γειτονιάς» στο σχεδιασμό των ξενοδοχείων του, εμπνευσμένη από την ιστορία και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής. Όπως δεν υπάρχουν μέρη που μοιάζουν μεταξύ τους, έτσι δεν υπάρχουν δύο ίδια καταλύματα Hotel Indigo. Κάθε Hotel Indigo βάζει τις δικές του πινελιές στο σχεδιασμό, ενώ τα εστιατόρια και μπαρ του, συνδέονται με το πνεύμα της γειτονιάς. Η συγκεκριμένη τοποθεσία του  Hotel Indigo Larnaca, επιλέγηκε για την πλούσια ιστορία της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και προσφέρεται για ρομαντικές αποδράσεις αλλά και για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών, προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον χαλάρωσης.

Αναπτύχθηκε πάνω σε 2 παραδοσιακά σπίτια και μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη και οικεία όαση, συνδυάζοντας  ιδανικά το πάντρεμα του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας. Το ξενοδοχείο εκτός από γυμναστήριο, διαθέτει το Kampana Pool Bar με εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο, το Avli all day restaurant & bar και το Oinotelia wine bar στο ισόγειo που μπορούν να αποτελέσουν προορισμό ακόμα και για τους μόνιμους κάτοικους του νησιού.

 

Βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο, στο κέντρο της πόλης, σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και σε κοντινή απόσταση από την παραλία των Φοινικούδων και Μακένζυ που βραβεύτηκαν και φέτος με γαλάζια σημαία. Σε πολύ κοντινή χιλιομετρική ακτίνα βρίσκονται επίσης το Μεσαιωνικό Κάστρο, η Αλυκή, η οδός Πιαλέ Πασιά, αλλά και το μαγευτικό ναυάγιο Ζηνοβία.

Ο κ. Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group είπε: «Στην Quality Group είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην πόλη της Λάρνακας. Μοναδικό και γοητευτικό, το πρώτο branded boutique hotel στην Κύπρο, το Hotel Indigo, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου είναι μια τέλεια προσθήκη στην καρδιά της πόλης. Εκ μέρους της Quality Group, μεταφέρω την ισχυρή πίστη και τη βεβαιότητά μου ότι αυτή η ολοκαίνουργια συνεργασία με την IHG και το Hotel Indigo θα αφήσει το στίγμα της στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κύπρο».

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί κάτω από τη διεθνή συμφωνία μεταξύ της IHG (InterContinental Hotels Group), μια από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς κολοσσούς στον κόσμο, της Sunnyseeker Hospitality που είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και της Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και επενδύσεων στο νησί.

  



Κύριες Ειδήσεις





Translate »