Mercure Larnaca Beach: Το πιο κοντινό ξενοδοχείο σε παραλία της Κύπρου


Πηγή: economytoday.com

Το Mercure, από την αλυσίδα ξενοδοχείων μεσαίας κλίμακας του ομίλου Accor, ανακοινώνει το άνοιγμα του Mercure Larnaca Beach Resort στην Ορόκλινη.

Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται πάνω στην ακτή, ακριβώς μπροστά στη Μεσόγειο Θάλασσα, άνοιξε τις πόρτες του στις 2 Μαΐου, προσφέροντας μια αξέχαστη απόδραση στους ταξιδιώτες που αναζητούν χαλάρωση και αναζωογόνηση στις διακοπές τους.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένος την τοποθεσία, ακολουθώντας το πάθος της του Discover Local, και αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές του νησιού της Κύπρου με διακοσμήσεις που σχετίζονται με την λίμνη της Αλυκής η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης χιλιάδων φλαμίνγκο κάθε χρόνο.

Ο χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου φιλοξενεί μια εντυπωσιακή τοιχογραφία γκράφιτι από τον ταλαντούχο ντόπιο καλλιτέχνη Paparazzi, που υλοποιήθηκε με τη χρήση ανακυκλώσιμου σπρέι και παρουσιάζει το τοπίο της Αλυκής Λάρνακας.

Το Mercure Larnaca Beach Resort αποτελείται από 60 δωμάτια (Standard, Deluxe, Superior, Executive Suite και Duplex Villas), σπα, γυμναστήριο, εξωτερικές πισίνες και ιδιωτική παραλία.

Περιτριγυρισμένοι από τη μαγευτική θέα της θάλασσα, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τη μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου KYMA, με μια επιμελημένη επιλογή τοπικών προϊόντων και σπεσιαλιτέ, όπως και να γευτούν το κοκτέιλ τους επιλέγοντας ανάμεσα στο M Bar (στην οροφή με θέα στη θάλασσα), το Lobby Bar και το Beach Bar.

Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν στα χέρια των έμπειρων επαγγελματιών του spa του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 αίθουσες θεραπείας και το μενού του σπα είναι προσαρμοσμένο στην περιβάλλουσα παραλία και τα βουνά, με θεραπείες που χρησιμοποιούν ειδικά έλαια αναμεμειγμένα με κρυσταλλικό θαλασσινό αλάτι. Τα κύματα βρίσκονται λίγα βήματα μακριά από τις αίθουσες περιποίησης του σπα, προσφέροντας πακέτα απόλυτης αναψυχής για ζευγάρια (θεραπείες μασάζ για ζευγάρια για όλο το σώμα, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ περιποίηση προσώπου, σαμπάνια και φρούτα μετά, ενώ απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα), εμπειρία σπα από την κορυφή ως τα νύχια, περιτριγυρισμένοι από το φυσικό περιβάλλον των κοντινών βουνών. Οι μυρωδιές στο σπα προέρχονται από τους τοπικούς βοτανικούς κήπους της γύρω περιοχής cyherbia δίνοντας μια πινελιά χαλάρωσης και στοχεύοντας σε περιποιητικές θεραπείες για όλο το σώμα με αρωματικά αιθέρια έλαια.  Για να ολοκληρώσουν τη θεραπεία σπα, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αφρώδες τζακούζι του ξενοδοχείου.

Ενώ το σπα του ξενοδοχείου είναι επίσης ανοιχτό για το κοινό, το γυμναστήριο είναι μόνο για τους επισκέπτες. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Ανδρέας Σοφοκλέους, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τα εγκαίνια του Mercure Larnaca Beach Resort. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες και να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και μια ολοκληρωμένη απόλαυση των πέντε αισθήσεων!”.

Το Mercure Larnaca Beach Resort συμμετέχει στο ALL – Accor Live Limitless – το πρόγραμμα πιστότητας lifestyle της Accor που παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών.

Mercure Larnaca Beach Resort, μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία φιλοξενίας της αλυσίδας Mercure με τα εξαιρετικά τοπικά χαρακτηριστικά της Κύπρου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »