Breaking News

CAVAWAY: Καινούργιες συνεργασίες


Συμφωνία με Ολυμπιακή Ζυθοποιία για FΙΧ Hellas, Mythos και Tuborg

Ο Βάσος Μωυσέως έκανε τα πρώτα του βήματα στον τομέα των αλκοολούχων ποτών το 1989, όταν δραστηριοποιήθηκε ως τοπικός αντιπρόσωπος γνωστής κυπριακής εταιρείας. Βλέποντας την προοπτική, το 2004 δημιούργησε ένα χώρο στη Λάρνακα, παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό μια μεγάλη γκάμα με αλκοολούχα ποτά και κρασιά από όλο τον κόσμο. Εκεί βρήκαν στέγη σχεδόν όλα τα τοπικά οινοποιεία πού τότε έκαναν δειλά – δειλά τα πρώτα τους βήματα στην κυπριακή αγορά.

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά, η συνέχεια δικαίωσε τις προσδοκίες και το 2013 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. Ταυτόχρονα, διαχώρισε τις δραστηριότητές της σε δυο βασικούς πυλώνες.

Πρώτος από αυτούς ο πολυχώρος, The House of Drinks, με εμβαδόν 1.000 τ.μ., όπου βρήκαν στέγη τα προϊόντα αξιόλογων κυπριακών οινοποιείων, αλλά και όλων, σχεδόν, των εισαγωγικών εταιρειών αλκοολούχων προϊόντων. Ταυτόχρονα, εκεί στεγάστηκαν όμιλος κρασιού και ουίσκι, όπως και ακαδημία bartending.

inbusiness

Για τον δεύτερο πυλώνα η εταιρεία οργανώθηκε με τρόπο που να μπορεί να διανέμει και να προμηθεύει ολόκληρη την Κύπρο με μεγάλη γκάμα αλκοολούχων ποτών και κρασιών, έχοντας ως γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία της. Τελευταία της κίνηση, η συμφωνία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία A.E. για αποκλειστική εισαγωγή και διανομή στη χώρα μας των προϊόντων FΙΧ Hellas, Mythos και Tuborg.

«Σε ένα περιβάλλον που σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη και μεγάλο ανταγωνισμό είναι αναγκαίο να βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά», αναφέρει ο Βάσος Μωυσέως, επισημαίνοντας ως βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας του τη γνώση της κυπριακής αγοράς, τη διεισδυτικότητα που τη χαρακτηρίζει, το επαγγελματικό δίκτυο διανομής που έχει αναπτύξει, το εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει, αλλά και την οικονομική της σταθερότητα.

Μεγαλύτερη πρόκληση για το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η άνοδος του υφιστάμενου κύκλου εργασιών της με την προσθήκη ακόμα περισσότερων brands στην γκάμα της.
•    Η εταιρεία Cavaway εργοδοτεί 25 άτομα.

•    Γνωστά ευρωπαϊκά brands που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά είναι μεταξύ πολλών άλλων: Fix Hellas, Mythos, Tuborg, Lambrusco D’Angelo, Fabbri, Tomatin, Tosti, Whitley Neil.

•    Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει 2.500 πελάτες, μεταξύ των οποίων υπεραγορές, ξενοδοχεία, κάβες ποτών και χώροι εστίασης.

•    Η εταιρεία, πέρα από την εισαγωγή και τη διανομή αλκοολούχων, λειτουργεί στη Λάρνακα τον πολυχώρο, The House of Drinks, με μεγάλη γκάμα ποτών, ομίλου κρασιού και ουίσκι, όπως και ακαδημία bartending.

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »