Breaking News

NATIOTIS: Δυναμώνει την παρουσία της με τρία καταστήματα σε Λάρνακα


Πηγή: inbusiness.com.cy

Σε ενδυνάμωση της παρουσίας της προχώρησε η εταιρεία NATIOTIS με έδρα την Πάφο.

Μετά την εξαγορά της New York Sports, η NATIOTIS προσθέτει στο δίκτυο καταστημάτων της τρία νέα καταστήματα στη Λάρνακα, τα οποία βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στο Κίτι και φέρουν ήδη την επωνυμία της. Έτσι το δίκτυο καταστημάτων της πλέον αριθμεί τα 8 καταστήματα, εκ των οποίων τα τέσσερα στην Πάφο και το ένα στη Λευκωσία.

Ταυτόχρονα η εταιρεία διατηρεί και online κατάστημα. Συγκεκριμένα, η εμπειρία αγορών ολοκληρώνεται μέσω της ιστοσελίδας www.natiotis.com και του νέου σχεδίου ανταμοιβής των πελατών τους από το νέο application natiotis.

natiotis2

Οι στόχοι της επέκτασης
Η εταιρεία, που έχει ιστορία που πάει πίσω στο 1950, ήταν από τις πρώτες που άνοιξε κατάστημα που εστίαζε στο brown shoe, στο νησί το 1979, ενώ σήμερα διαχειρίζεται τις επωνυμίες, NATIOTIS στα αθλητικά και NAT στο fashion sportswear. Με ιδρυτή τον Κώστα Νατιώτη, από το επίθετο του οποίου έλαβε το όνομά της, αφετηρία της εταιρείας αποτέλεσε η Πάφος. Στόχος του brand από την ίδρυσή του, ήταν να προσφέρει στην αγορά και στους νέους προϊόντα μέσω της κουλτούρας του αθλητισμού, και του sports fashion.

Στόχος της επέκτασης στην πόλη του Ζήνωνα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Νατιώτη, γενικό διευθυντή της Natiotis είναι η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα και να καταστεί παράλληλα, ακόμη πιο ανταγωνιστική με δεδομένη τη διαρκή κάθοδο ξένων μαρκών αθλητικών καταστημάτων στο νησί.

Ανάπτυξη του fashion sportswear
Στους σχεδιασμούς της, βρίσκεται και η περαιτέρω ανάπτυξη του brand NAT στην κατηγορία του fashion sportswear, που επίσης γνωρίζει άνθηση.

natiotis3

Σήμερα, τα καταστήματα ΝΑΤΙΟΤΙΣ και .ΝΑΤ. αποτελούν κορυφαίο προορισμό για όλες τις νέες Street Fashion συλλογές sneakers & sportswear προσφέροντας μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία σε συνδυασμό με τα πιο αυθεντικά brands, όπως Nike, Adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, , Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

natiotis4

Με ισχυρές αξίες που βασίζονται στην καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα, τα καταστήματα ΝΑΤΙΟΤΙΣ και .ΝΑΤ. αναμένεται να αποτελέσουν τον αγαπημένο Athleisure προορισμό στην Κύπρο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »