Breaking News

Τo Metropolis Mall, παρουσιάζει το πρώτο κατάστημα DECATHLON στην Κύπρο.


Το Metropolis Mall στη Λάρνακα παρουσιάζει το ΔΕΚΑΘΛΟ στο κοινό της Κύπρου. Η εταιρεία επέλεξε να εισέλθει στην Κυπριακή αγορά ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στο Metropolis Mall στις 16 Ιουλίου 2023, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου που καλύπτει μια τεράστια έκταση 2.500 τ.μ. Οι λάτρεις των σπορ όλων των επιπέδων και ηλικιών μπορούν επιτέλους να βρουν περισσότερα από 5.000 προϊόντα, από αθλητικά ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και αθλητικό εξοπλισμό, με την υψηλότερη ποιότητα και προσιτές τιμές για όλους, όλα κάτω από μια στέγη, στο Metropolis Mall. Είναι πραγματικά το πρώτο του είδους του στην Κύπρο!

Η DECATHLON είναι γαλλικής προέλευσης, γνωστή αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών, και σχεδιάζει και κατασκευάζει αθλητικό εξοπλισμό για περισσότερα από 50 αθλήματα. Η Decathlon διαθέτει σήμερα περισσότερα από 1.700 καταστήματα λιανικής σε 50 χώρες.

Για την άφιξη του καταστήματος DECATHLON, ο κ. Δημήτρης Θωμάς, International Operations Director της Acison Ltd και Metropolis Mall, δήλωσε: Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που η ιδιοκτήτρια εταιρεία επέλεξε το Metropolis Mall για να δημιουργήσει και να παρουσιάσει το πρώτο κατάστημα DECATHLON στην Κύπρο. Το DECATHLON είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού και τη διαφοροποίηση του μείγματος καταστημάτων μας στο Metropolis Mall. Νιώθουμε χαρούμενοι και περήφανοι που το Metropolis Mall, στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του στην κυπριακή αγορά, έγινε σημείο αναφοράς και επιλογής καταστημάτων, εμπόρων και καταναλωτών.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »