CONELLE: Ανοίγει στο Metropolis Mall στις 16 Σεπτεμβρίου


Η αλυσίδα multi-brand καταστημάτων CONELLE ανακοινώνει το άνοιγμα του καινούριου της καταστήματος στο Metropolis Mall και θα είναι ανάμεσα στους tenants οι οποίοι θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό την Πεμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε έναν άνετο χώρο 110 τ.μ. με ακόμη περισσότερα διεθνή brand στον χώρο της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Juicy Couture, Versace Jeans, Roccobarocco, Cavalli Class, Byblos, Just Cavalli, SEVA, Alexander Cox & άλλα.

Mε ανανεωμένο κονσεπτ εσωτερικού σχεδιασμού, στο νέο κατάστημα CONELLE στο Metropolis Mall η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τις συλλογές γνωστών Ιταλικών και Ελληνικών οίκων σε προσιτές τιμές και με ιδιαίτερες συλλογές σε ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει.

conellemetropolis2

Η αλυσίδα καταστημάτων CONELLE ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κύπρο το 1997, και συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη με έξι καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό (Μακαρίου 184 και Κολωνακίου 25), Λάρνακα και Παραλίμνι.

Τα καταστήματα CONELLE αποτελούν ένα διαφορετικό χώρο shopping experience με στόχο να κάνει προσβάσιμα στο Κυπριακό κοινό διεθνή upcoming και established fashion brands, με σκοπό να ικανοποιήσουν τις τελευταίες ανάγκες και τάσεις του Retail σε μία νέα εποχή.

logo

Ε-SHOP
Συνεχίζεται επίσης η δυναμική λειτουργία του CONELLE e-shop στην διεύθυνση www.e-conelle.com. Παραγγείλτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στο ανανεωμένο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Οι παραγγελίες αποστέλνονται μέσω κούριερ τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας εντός 2 εργάσιμων ημερών με παράδοση κατ’ οικον.

#staysafe #thinkpositive



Κύριες Ειδήσεις





Translate »