Hudson: Ο νέος μαλτέζικος όμιλος που έρχεται Κύπρο-Αρχή με Metropolis Mall


Την κάθοδο του στην Κύπρο ετοιμάζει ο μαλτέζικος όμιλος λιανικού εμπορίου Hudson, ο οποίος εστιάζει κυρίως στα αθλητικά είδη και τον τομέα της μόδας.

διεθνής όμιλος, που ασχολείται και με τη διανομή, διατηρεί την έδρα του στη Μάλτα και ιδρύθηκε το 2006.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε στην εγχώρια αγορά της Μάλτας επεκτάθηκε σε Ευρώπη και Αφρική και πλέον καταφθάνει και στην Κύπρο.

Στη Μάλτα ο Όμιλος Hudson είναι ο κορυφαίος λιανοπωλητής και διανομέας αθλητικών ειδών, αντιπροσωπεύοντας πολλές αθλητικές μάρκες όπως οι NIKE, Converse, Timberland, Columbia, New Era και Intersport. Διαθέτει επίσης το δικό του franchise, το Urban Jungle, το οποίο έχει παρουσία και σε χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής.

Παράλληλα, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο του τα New Look, River Island, Ted Baker, Alcott και Kiabi ο όμιλος είναι ένας από τους κορυφαίους εγχώριους λιανοπωλητές στον τομέα της μόδας.

Σε διεθνές επίπεδο ο Όμιλος Hudson έχει παρουσία σε ευρωπαϊκές και αφρικανικές χώρες.

 

Στο Metropolis Mall με KIABI
Το Hudson Cyprus θα ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, το οποίο αρχικά είχε καθορίσει το άνοιγμα του εντός Φεβρουαρίου, κάτι που ωστόσο διαφοροποιήθηκε λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, οι Μαλτέζοι αποφάσισαν να επεκταθούν στην Κύπρο επενδύοντας σε πρώτη φάση στην γαλλική επωνυμία KIABI, η οποία και θα διατίθεται στο νέο κατάστημα.

Γυναικεία Ρούχα KIABI
Παιδικά Ρούχα KIABI


Κύριες Ειδήσεις





Translate »