Breaking News

Amazon Go: Το νέο app που αλλάζει δραστικά τον τρόπο που ψωνίζουμε [βίντεο]


Η νέα εφαρμογή του Amazon, λέγεται Amazon Go και φιλοδοξεί να αλλάξει και να απλοποιήσει θεαματικά τον τρόπο που κάνουμε shopping.

To νέο app είναι διαθέσιμο για download μέσω του site της Amazon και μόλις το κατεβάσεις στο smartphone σου, δεν θα χρειάζεσαι να κάνεις τίποτα άλλο όταν βγαίνεις για ψώνια: μόνο να σκανάρεις το κινητό σου στην είσοδο ενός Amazon καταστήματος και μετά να κάνεις τις αγορές σου χωρίς καμία άλλη κίνηση.

 
Το βίντεο της παουσίασης δείχνει πως με τη χρήση νέων τεχνολογιών, μεταξύ των οποίων και αυτή που εφαρμόζεται στα αυτοκίνητα με αυτόματη οδήγηση, όλα σου τα ψώνια θα μπαίνουν αμέσως στο ηλεκτρονικό σου καλάθι και θα αφαιρούνται αυτόματα αν αλλάξεις γνώμη για κάποια αγορά! Επίσης μόλις ολοκληρώσεις τις αγορές απλά φεύγεις από το κατάστημα, χωρίς να περάσεις από ταμείο, ούτε να περιμένεις στις ουρές.

 
Το πρώτο κατάστημα που λειτουργεί στο πλαίσιο του νέου project που φέρει τον τίτλο “Just Walk Out Shopping” στήθηκε στο Σηάτλ των ΗΠΑ και η Amazon φιλοδοξεί να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της όπου θα μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου με τη νέα εφαρμογή.

 
Πραγματικά μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως οραματίζεται η Amazon τις ανέπαφες συναλλαγές.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »