Breaking News

Altamira: Πωλείται τριώροφη πολυκατοικία στην Αραδίππου (Photos)


Τριώροφη πολυκατοικία στον Δήμο Αραδίππου, σε απόσταση περί τα 405 μέτρα νότια του κυκλικού κόμβου «Ριζοελιάς» και περί τα 560 μέτρα βόρεια του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου πωλεί για το ποσό του €1 εκατ. η Altamira.

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λάρνακας.
Η πολυκατοικία ανεγέρθηκε περί το 2010 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Αποτελείται από 12 διαμερίσματα. Το συνολικό εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 1,213 τ.μ (περίπου). Σημειώνεται ότι επί τόπου έχουν γίνει προσθήκες/μετατροπές στην οικοδομή. Τα διαμερίσματα 1-2 στο ισόγειο έχουν ενοποιηθεί.

Το κτίριο ενοικιάζεται με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση.
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Η Altamira Asset Management Cyprus Ltd δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση.
Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Επαρχία: Λάρνακα
Δήμος: Αραδίππου
Ενορία: Απόστολος Λουκάς
Χαρακτηριστικά
Έτος κατασκευής: 2011
Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »