Breaking News

Σπίτια προς πώληση από το χαρτοφυλάκιο της Altamira


Κατοικίες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ διατίθενται, μεταξύ άλλων, προς πώληση στην ιστοσελίδα της  Altamira, η οποία πρόσφατα έχει ανανεώσει τον σχετικό κατάλογο των ακινήτων της. To InBusinessNews σας παρουσιάζει 25 μονοκατοικίες από ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίες φιγουράρουν στον κατάλογο των assets της ισπανικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται τα ακίνητα του πρώην συνεργατισμού. Οι τιμές κυμαίνονται σε μια ευρεία γκάμα.

 

Λάρνακα

Στην τιμή των €250.000 πωλείται κατοικία  δύο υπνοδωματίων στη Λάρνακα. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγεια κατοικία και διαμέρισμα στον Δήμο Λάρνακας. Βρίσκεται 500 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου «Σαλαμίνας» και 500 μέτρα νότια από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ισόγεια κατοικία ενοικιάζεται εδώ και αρκετά χρόνια και λειτουργεί ως σχολή χορού. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην νότια πλευρά του τεμαχίου.

 

photo 13

 

Εξάλλου, ανώγεια κατοικία 3 υπνοδωματίων στην Ενορία Σωτήρος στον Δήμο Λάρνακας πωλείται έναντι €125.000.Τοποθετείται περί τα 470 μέτρα ανατολικά από το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Βρίσκεται επί της οδού Αχαΐας αρ.10Α κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσοψη περί τα 10 μέτρα. Η κατοικία είναι ηλικίας 20 χρονών περίπου.

 

photo 14

 

Στην τιμή των €228.000 πωλείται διώροφη κατοικία στην περιοχή Λιβάδια Λάρνακας μόλις 500 μέτρα νότια της εξόδου Λιβαδιών στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγίας Νάπας. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών.

 

photo 19

 

Υπό ανέγερση διώροφη κατοικία στην Ορόκλινη, βόρεια του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος του αστυνομικού σταθμού πωλείται έναντι €260.000. Πρόκειται για περιοχή με καλές προσβάσεις, κατάλληλη για οικιστικές αλλά και τουριστικές χρήσεις λόγω της εγγύτητας με τη θάλασσα (μόλις 1,6χλμ). Η κατοικία διαθέτει θέα της θάλασσας και της ευρύτερης περιοχής.

 

photo 16

 

Στην τιμή των €153.000 διατίθεται προς πώληση διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στην κοινότητα Ορόκλινη της επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών.

 

photo 20

 

Στην Κοινότητα Ξυλοφάγου της επαρχίας Λάρνακας βρίσκεται διώροφη κατοικία, η οποία πωλείται έναντι €145.000. Βρίσκεται περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου. Είναι ημιεφαπτομενη, ηλικίας περί των 7 ετών και δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Δεν διαθέτει ξεχωριστό Τίτλο Ιδιοκτησίας.

 

photo 21

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »