Breaking News

Παρουσιάστηκαν στην Κύπρο τα νέα Huawei P10 & P10 Plus


Συνεχίζεται η συνεργασία με την εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Leica

Ύστερα από την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση των Huawei P10 & Huawei P10 Plus στην Ελλάδα, τα δύο υπερσύγχρονα smartphones, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία.

Η Huawei για άλλη μια φορά συνεχίζει να δημιουργεί συσκευές που συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά και μοναδικό design, θέτοντας έτσι ως στόχο να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά της κινητής τηλεφωνίας.

Τα νέα μοντέλα της Huawei συνεχίζουν και εξελίσσουν περαιτέρω την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας για την από κοινού κατασκευή συσκευών smartphones με τη θρυλική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Leica.

Η Huawei κάνει ουσιαστικά την πρώτη επίσημη επικοινωνιακή ενέργεια της στην Κύπρο.

Για τη παρουσίαση της νέας σειράς κινητών Huawei P10, οργανώθηκε μια εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας, με υλικό αποκλειστικά τραβηγμένο μέσα από τις κάμερες Leica των συσκευών. Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας των Huawei P10 & Huawei P10 Plus, δύο διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι, o Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Γιώργος Τατάκης, κλήθηκαν να τραβήξουν έγχρωμα και ασπρόμαυρα πορτρέτα, ατμοσφαιρικές φωτογραφίες τοπίων καθώς και επιλεγμένες “selfies”, μέρος των οποίων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Λευκωσίας.

Σημαντικός αριθμός εκπροσώπων των Κυπριακών Μέσων, ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο κ. Xingyuan Huang, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Κίνας στην Κύπρο κ. Wang Yaping, μέλη της Κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας καθώς πολλοί συνεργάτες, έδωσαν το “παρών” στη λαμπερή εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά θαύματα της Huawei. Μάλιστα, το κοινό έμεινε ιδιαίτερα ενθουσιασμένο τόσο με τις επιδόσεις των νέων smartphones όσο και με το design των Huawei P10 & Huawei P10 Plus, εκφράζοντας τα πιο θερμά λόγια για το πραγματικά τέλειο φωτογραφικό αποτέλεσμα που παράγουν τα δύο νέα smartphones.

Τα ολοκαίνουργια smartphones Huawei P10 & Huawei P10 Plus αποδεικνύoυν ότι η φωτογραφία μέσω κινητού τηλεφώνου πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επαγγελματική ποιότητα, μιας και υπόσχονται να μας προσφέρουν εκπληκτικά πορτρέτα, λεπτομερείς βραδινές λήψεις και μοναδικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το ανεπανάληπτο στυλ εικόνας της Leica.

Tα μοντέλα Huawei Ρ10 και Huawei Ρ10 Plus διαθέτουν για πρώτη φορά δύο φωτογραφικές μηχανές με την υπογραφή της Leica. Πιο συγκεκριμένα, η πίσω κάμερα αποτελείται από έναν μονοχρωματικό φακό 20 MP και έναν έγχρωμο 12 MP, ενώ η μπροστινή από μια κάμερα 8 MP. Με χαρακτηριστικά όπως ο φωτισμός επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και η τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τα αποτελέσματα στην φωτογράφιση είναι εντυπωσιακά σε κάθε περιβάλλον.

Ο James Lizheng Managing Director της Huawei στην Κύπρο, στο πλαίσιο της ομιλίας του, δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Η Κύπρος είναι μια αγορά που είναι προτεραιότητα για εμάς και ότι σκοπός μας είναι τα επόμενα χρόνια να επενδύσουμε σε αυτήν ακόμα περισσότερο»

Τα P10 & P10 Plus διακρίνονται επίσης από ένα μίνιμαλ και μοντέρνο design, το οποίο αυτή τη φορά, συμπληρώνεται απόλυτα από την ευρεία γκάμα στο χρωματολόγιο των συσκευών, καθώς για την κατασκευή τους, η Huawei συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Pantone Color Institute. Κάθε συσκευή P10 & P10 Plus, αποτελεί μία τέλεια κατασκευή από κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού. Τα νέα smartphones κυκλοφορούν και με φινίρισμα ‘High Gloss” ή με “Sandblast”, προσφέροντας παραπάνω επιλογές στους χρήστες.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »