Breaking News

Η Emirates προσφέρει μαθήματα LinkedIn Learning στο ice


Η Emirates συνεργάζεται με το LinkedIn για την παροχή επιλεγόμενων μαθημάτων LinkedIn Learning στο ice, το βραβευμένο σύστημα εν πτήσει ψυχαγωγίας (inflight entertainment system-IFE). Η Emirates είναι η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρεία η οποία διαθέτει αυτά τα μαθήματα στο ice.

Η νέα προσφορά στο ice είναι διαθέσιμη από αυτό τον μήνα και αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσης της Emirates για την παροχή νέου και ποικίλου περιεχομένου στο IFE. Τα δωρεάν μαθήματα LinkedIn Learning, από εμπειρογνώμονες, κυμαίνονται από 20 λεπτά σε διάρκεια έως και περισσότερο από δύο ώρες και καλύπτουν θέματα όπως η Ηγεσία, η Γενική Διοίκηση, το Μάρκετινγκ, και το Δημιουργικό Lifestyle.

Τα μαθήματα διαθέτουν ευκολονόητες πληροφορίες υψηλής ποιότητας, ατομικά προσαρμοσμένες, για να καλύψουν τα ποικίλα ενδιαφέροντα και προφίλ των πελατών στο αεροσκάφος. Μεταξύ του επιλεγμένου περιεχομένου είναι μαθήματα όπως η Διαχείριση του Άγχους και Μαθαίνοντας από την Αποτυχία από τον Todd Dewett, ομιλητή του TEDx, συγγραφέα και προπονητή στον χώρο της ηγεσίας και των δεξιοτήτων της ζωής.

Για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη φωτογραφία λίγο πριν από την προσγείωση στον προορισμό των διακοπών τους, ο David Hobby, φωτογράφος και συγγραφέας του μπλοκ Strobist.com, παρουσιάζει δύο μαθήματα – The Traveling Photographer: Dubai και The Traveling Photographer: London για γρήγορες συμβουλές και φωτογραφικά κόλπα.

Άλλα διαθέσιμα μαθήματα περιλαμβάνουν διαλέξεις για την παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας από τον David Allen, δημιουργό του GTD®, της δημοφιλούς μεθοδολογίας Getting Things Done και την Gretchen Rubin, συγγραφέα των μπεστ σέλερ του New York Times, Better Than Before, The Happiness Project, και Happier at Home. Τα μαθήματα LinkedIn Learning θα ανανεώνονται τακτικά για να συμπεριλαμβάνουν νέα θέματα.

Αυτή τη χρονιά, η Emirates κέρδισε για 12η συνεχή χρονιά το βραβείο «Καλύτερο Σύστημα εν πτήσει Ψυχαγωγίας στον Κόσμο» στα Skytrax World Airline Awards. Τα μαθήματα συμπληρώνουν την υφιστάμενη προσφορά του IFE των έως και 2.600 καναλιών ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση, που συμπεριλαμβάνουν τελευταίες ταινίες blockbuster, βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές, ψυχαγωγία ειδικά για παιδιά, μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη και παιχνίδια πίσω από το κάθισμα.

Επί του παρόντος, το 85% του στόλου της Emirates είναι εξοπλισμένο με δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στο αεροσκάφος, που συμπεριλαμβάνει όλα τα αεροσκάφη Α380. Επιπλέον, 108 αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση που μεταδίδει ζωντανά, η οποία έχει έως εννέα κανάλια με ειδήσεις και αθλητισμό σε ζωντανή μετάδοση.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα – κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates προσφέρει μαθήματα LinkedIn Learning στο ice

Πηγή: www.sigmalive.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »