Breaking News

“Είναι πιο εύκολο να κάνεις e-commerce από το να φάεις μια πίτα σουβλάκια»


Άγγελος Κλεάνθους ομιλητής στο χθεσινό σεμινάριο του Δήμου Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Λάρνακας σεμινάριο με τίτλο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα».

Ο Δήμος Λάρνακας απαντώντας στις σημερινές προκλήσεις της οικονομίας και των αυξανόμενων μέσων προώθησης επιχειρήσεων προσέφερε μέσω του σεμιναρίου εξειδικευμένες πληροφορίες και συμβουλές με σκοπό ο Δήμος να παραμείνει αρώγος στις προσπάθειες νέων επιχειρηματιών αλλά και επιχειρήσεων δεικνύοντας τα οφέλη τα οποία μπορούν να προκύψουν από την δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops), προσφορά τεχνολογικά βελτιωμένων υπηρεσιών Οι ψηφιακές υπηρεσίες προβλέπεται ότι θα αποτελέσουν ένα σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας.

Το σεμινάριο ήταν δωρεάν και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο λόγω της συμμετοχής όσο και της συζήτησης η οποία αναπτύχθηκε. Ομιλητές στο σεμινάριο ήταν η κα. Ρια Χειλουδακη, Σύμβουλος First Elements EuroConsultants, Παναγιώτης Πιερή, CEO RiseTech Media και ο Άγγελος Κλεάνθους CEO MASquare

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάριος Κουκουμάς, απευθύνοντας χαιρετισμός και ο Χριστόδουλος Ιωάννου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »