Breaking News

Γ. Θεοδότου: Ευπρόσδεκτος ο θεμιτός ανταγωνισμός από το εξωτερικό


Τουρισμός και Κυριακές επιδρούν θετικά στον κύκλο εργασιών των υπεραγορών

Τη θετική ανάπτυξη του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο αναγνωρίζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ γεγονός το οποίο υποστηρίζεται και από τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου που φανερώνουν αύξηση του όγκου κύκλου εργασιών κατά 3.2% τον Φεβρουάριο του 2017 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τρεις είναι οι κύριοι παράγοντες τους οποίους εντοπίζει ο Γιώργος Θεοδότου, Director & Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ οι οποίοι συντελούν σε αυτή την ανάπτυξη: η γενική βελτίωση στους δείκτες της οικονομίας, η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των υπεραγορών την Κυριακή καθώς και η σημαντική αύξηση στις αφίξεις τουριστών.

Ευπρόσδεκτος είναι ο θεμιτός ανταγωνισμός μεταξύ των αλυσίδων υπεραγορών αλλά και προμηθευτών που εισέρχονται από το εξωτερικό στην κυπριακή αγορά σημειώνει ο κ. Θεοδότου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να κάνει τις κυπριακές επιχειρήσεις όπως και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσιάζουν το «14ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου» την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το φόρουμ αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο καθοριστική σύναξη επαγγελματιών από τον κλάδο των Προμηθευτών και Λιανέμπορων. Έρχεται και φέτος για να πληροφορήσει και να παρουσιάσει όλα τα νέα δεδομένα από το Λιανικό Εμπόριο της Κύπρου.

Το «14ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου» απευθύνεται προς: διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Χορηγοί: Diplomat Ltd, GDL Green Energy Group, InfoCredit Group Ltd, JCC Payment Systems, Powersoft Computer Solutions Ltd. Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »