Breaking News

Α. Σοφοκλέους: Το Mercure Larnaca City Hotel θα προσελκύσει επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής


Μιλώντας στο CBN, ο κ. Σοφοκλέους μοιράστηκε τις προβλέψεις του για τη νέα τουριστική σεζόν, αναφερόμενος τόσο στο νέο ξενοδοχείο όσο και στην υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα, καθώς και για την ευρύτερη τουριστική βιομηχανία του νησιού, σημειώνοντας ότι η ικανότητα της Κύπρου να διαφοροποιείται και να προσαρμόζεται συμβάλλει στη συνεχιζόμενη ελκυστικότητά της ως τουριστικού προορισμού

Υπό την επιμέλεια του συνεργάτη της Accor, Solaar Hospitality, ο νέος χώρος πρόκειται να ανοίξει στη Λάρνακα το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Σύμφωνα με τον κ. Σοφοκλέους, ενώ το επίκεντρο θα είναι ο επαγγελματίας ταξιδιώτης, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες του, το ξενοδοχείο θα επεκτείνει επίσης τη φιλοξενία του σε ταξιδιώτες αναψυχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δεκεμβρίου του 2023, το The Mercure City Hotel πρόκειται να ανοίξει το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα;

Ναι, με βάση το χρονοδιάγραμμα, σκοπεύουμε πράγματι να ανοίξουμε το νέο ξενοδοχείο το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Από τώρα, εργαζόμαστε επιμελώς για να τηρήσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια αξιοσημείωτη εμπειρία στους επισκέπτες μας με το επερχόμενο άνοιγμα.

Οποιεσδήποτε πιθανές ανανεώσεις ή προσαρμογές στο χρονοδιάγραμμα θα κοινοποιούνται με διαφάνεια. Εκτιμούμε τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον για τον νέο χώρο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στο Mercure Larnaca City Hotel εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου.

Τι να αναμένουν οι επισκέπτες

Μπορείτε να μας πείτε λίγα περισσότερα για το τι μπορεί να περιμένουν οι επισκέπτες από το The Mercure City Hotel;

Το Mercure Larnaca City Hotel είναι ένα στολίδι, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη γοητεία της παλιάς πόλης της Λάρνακας με την εγγύτητα στην παραλία των Φοινικούδων.

Τοποθετημένο σε κεντρική τοποθεσία, το ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να βυθιστούν στην τοπική κουλτούρα απολαμβάνοντας τις σύγχρονες ανέσεις που παρέχονται. Αυτή η τοποθεσία επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Οι επισκέπτες του The Mercure Larnaca City Hotel μπορούν να αναμένουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Κεντρική τοποθεσία: Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην καρδιά της Λάρνακας, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στον τοπικό πολιτισμό και τα αξιοθέατα. Προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μπουν στο κέντρο της Λάρνακας, είτε βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι είτε σε απόδραση αναψυχής.

Τοπική γαστρονομική εμπειρία: Το ξενοδοχείο προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία εμπλουτισμένη με τοπικές γεύσεις, παρέχοντας στους επισκέπτες μια γεύση από αυθεντική κουζίνα. Από παραδοσιακά πιάτα μέχρι μοντέρνες προτάσεις, οι επιλογές για φαγητό θα αναδείξουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής.

Roof-Top Pool Bar: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο μπαρ της πισίνας στον τελευταίο όροφο, απολαμβάνοντας το όμορφο περιβάλλον πίνοντας δροσιστικά ποτά. Αυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας και χαλάρωσης στη συνολική εμπειρία.

Γυμναστήριο τελευταίας τεχνολογίας με πανοραμική θέα: Ο 8ος όροφος του κτηρίου στεγάζει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο που όχι μόνο εξυπηρετεί τους λάτρεις της γυμναστικής, αλλά προσφέρει επίσης εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια προπόνηση με φόντο ένα γραφικό τοπίο.

Ευέλικτοι χώροι συσκέψεων και χώρων: Για όσους επιθυμούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις, ιδιωτικά πάρτι ή επαγγελματικές συναντήσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει μια εκπληκτική αίθουσα συσκέψεων ή χώρων στον 7ο όροφο. Αυτός ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα αξέχαστο σκηνικό για διάφορες περιστάσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα λιγότερο από την καλύτερη εξυπηρέτηση στην πόλη, καθώς το The Mercure Larnaca City Hotel είναι αφιερωμένο στο να εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και αξέχαστη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

mercurecity

Υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν

Το Mercure Larnaka Beach Resort άνοιξε πέρσι. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το θέρετρο για την επερχόμενη τουριστική περίοδο;

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις πολλά υποσχόμενες προοπτικές για τις επερχόμενες τουριστικές σεζόν στο θέρετρό μας. Με το Υφυπουργείο Τουρισμού να χαρακτηρίζει το έτος 2024 ως περίοδο εξαιρετικής τουριστικής εισροής από όλο τον κόσμο, είμαστε αισιόδοξοι για τη λειτουργία του ξενοδοχείου με 100% πληρότητα. Η συνεχής ανάπτυξή μας χρόνο με το χρόνο έχει δημιουργήσει τις βάσεις για αυτήν την αναμενόμενη αύξηση των επισκεπτών.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά μας έγκειται στις παροχές φαγητών και ποτών, τις οποίες υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου. Η γαστρονομική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι τα πιάτα μας παραμένουν συναρπαστικά και γεμάτα γεύση, παρέχοντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία σε όλους.

Λαμβάνοντας υπόψη τη θετική τροχιά της δημοτικότητας του resort και τις αναμενόμενες παγκόσμιες τουριστικές τάσεις, αναμένουμε μια εύρωστη και δυναμική τουριστική σεζόν. Η αφοσίωση στην αριστεία στις υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με τη γοητεία των θεαματικών χώρων φαγητού και ποτών, μας καθιστούν ικανούς να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες της εισροής τουριστών. Είμαστε βέβαιοι ότι το θέρετρό μας θα συνεχίσει να είναι ένας προτιμώμενος προορισμός, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό φιλοξενίας, γαστρονομικών απολαύσεων και μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες μας.

Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για το concept πίσω από το θέρετρο και σε ποια πελατεία απευθύνεται κυρίως; Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το νέο ξενοδοχείο, The Mercure City Hotel;

Το resort μας βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία ακριβώς μπροστά στην παραλία, παρέχοντας ένα γαλήνιο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Με χαρακτηριστικά όπως το περίφημο Aura Spa, το μαγευτικό M Sky Bar, το ζωντανό Beach Bar και το εστιατόριο Kyma, έχει γίνει μια σχολαστική επιμέλεια, με μια εμπειρία που δεν εγγυάται τίποτα λιγότερο από τις καλύτερες υπηρεσίες και παροχές. Το boutique ξενοδοχείο μας έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας μοναδικός προορισμός όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα για μια τέλεια απόδραση.

Είμαστε υπερήφανοι που εξυπηρετούμε ποικίλη πελατεία, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο στους νέους όσο και στους μεγαλύτερους, στους ταξιδιώτες αναψυχής, αλλά και στους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν συχνά τις συνεδριακές εγκαταστάσεις μας. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία αντικατοπτρίζεται στην πληθώρα ανέσεων και υπηρεσιών.

Καθώς επεκτεινόμαστε με τη δημιουργία του Mercure Larnaca City Hotel, η προσοχή μας επικεντρώνεται στον επαγγελματία ταξιδιώτη, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες του. Ωστόσο, σύμφωνα με το ήθος του brand μας, θα επεκτείνουμε τη φιλοξενία μας και σε ταξιδιώτες αναψυχής.

Παρά την επιχειρηματοκεντρική προσέγγιση, το Mercure Larnaca City Hotel θα επωφεληθεί από την εγγύτητά του στην παραλία, μόλις ένα τετράγωνο μακριά. Αυτή η μοναδική τοποθεσία θα μας επιτρέψει να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουμε τις προτιμήσεις όλων των τύπων ταξιδιωτών.

Η ιδέα πίσω από τις δύο ξενοδοχειακές μονάδες εδράζεται στην παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αλλά η έμφαση στην πελατεία μπορεί να διαφέρει ελαφρώς για να ευθυγραμμιστεί με τις ξεχωριστές παροχές και την ατμόσφαιρα κάθε τοποθεσίας.

Ανθεκτικός κι ελκυστικός ο τουρισμός της Κύπρου

Ποια είναι η άποψή σας για τον ευρύτερο τουριστικό τομέα στην Κύπρο φέτος; Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι ο κλάδος θα μπορέσει να διαχειριστεί αποτελεσματικάί τις πιέσεις των συνεχιζόμενων γεωπολιτικών ζητημάτων στην περιοχή, των συνεχιζόμενων συγκρούσεων στην Ουκρανία κ.λπ.;

Ο τουριστικός τομέας στην Κύπρο έχει ιστορικά επιδείξει ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα, ανακάμπτοντας από διάφορες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των γεωπολιτικών εντάσεων και συγκρούσεων.

Τα συνεχιζόμενα γεωπολιτικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ίδια την Κύπρο και τις συγκρούσεις σε άλλες περιοχές όπως η Ουκρανία, έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τον τουρισμό. Παράγοντες όπως οι ανησυχίες για την ασφάλεια, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και οι αλλαγές στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών είναι κρίσιμες μεταβλητές που μπορούν να διαμορφώσουν το τουριστικό τοπίο.

Η Κύπρος, με τη στρατηγική γεωγραφική της θέση και τις παρθένες παραλίες της, παραμένει ένας ελκυστικός προορισμός για επισκέπτες παγκοσμίως. Με τα χρόνια, το νησί έχει αποδειχθεί ότι είναι ικανό για ταχεία ανάκαμψη. Παρά τις εξωτερικές πιέσεις, η Κύπρος προσελκύει συνεχώς τουρίστες που αναζητούν τις μοναδικές της παροχές.

Με βάση τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία και τις τάσεις της αγοράς, η Κύπρος φαίνεται έτοιμη για ένα θετικό τουριστικό έτος. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον από διάφορες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, αντανακλάται στην αύξηση των κρατήσεων και των ποσοστών πληρότητας στα ξενοδοχεία. Η ικανότητα του νησιού να διαφοροποιείται και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες συμβάλλει στη συνεχιζόμενη ελκυστικότητά του.

Ενώ οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται, η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου φαίνεται ικανή για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις πιέσεις των συνεχιζόμενων γεωπολιτικών ζητημάτων. Η ανθεκτικότητα που επιδείχθηκε στο παρελθόν, σε συνδυασμό με τη διαρκή ελκυστικότητα της Κύπρου ως ταξιδιωτικού προορισμού, υποδηλώνουν ότι το νησί είναι πιθανό να αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτές τις προκλήσεις, διασφαλίζοντας έναν ισχυρό τουριστικό τομέα το επόμενο έτος.

Μπορείτε να αποκαλύψετε κάποιο από τα επερχόμενα σχέδια της Accor για την Κύπρο;

Δυστυχώς, δεν μπορώ να αποκαλύψω οποιαδήποτε μελλοντικά σχέδια για την Accor ή τη Solaar Hospitality. Ωστόσο, και οι δύο εταιρείες παραμένουν αφοσιωμένες στην ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, διασφαλίζοντας τη δέσμευση για αριστεία στον κλάδο της φιλοξενίας.

Στον ρόλο μου ως γενικός διευθυντής του Solaar Hospitality Group που επιβλέπει και τα δύο ξενοδοχεία Mercure, δύο κτήρια διαμερισμάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης και ακόμα ένα έργο σε εξέλιξη, είμαι αφοσιωμένος στο να παρέχω μια ξεχωριστή εμπειρία προσαρμοσμένη σε κάθε επισκέπτη που επισκέπτεται τα ακίνητά μας.

Η ομάδα μου και εγώ υπηρετούμε περήφανα ως πρεσβευτές της φιλοξενίας, χωρίς να παραβλέπουμε καμία λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να φέρουμε τη βιομηχανία σε νέα ύψη και να θέτουμε υψηλά πρότυπα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »