Breaking News

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα Lidl στο Μενεού


Πρόκειται για το 16o κατάστημα και φέρει το κόνσεπτ νέας γενιάς

To κατάστημα «νέας γενιάς» της Lidl Κύπρου είναι πλέον γεγονός. Στις 16 Μαρτίου άνοιξε τις πόρτες του στο χωριό Μενεού της επαρχίας Λάρνακας το 16ο μέλος της αλυσίδας υπεραγορών.
Πρόκειται για νέας φιλοσοφίας κατάστημα Lidl, με ξεκάθαρη και οριοθετημένη παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων “corners”, όπως το μανάβικο, ο φούρνος, το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, η κάβα και τα καλλυντικά.

Το νέο κόνσεπτ προσφέρει στους πελάτες του ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Οι διάδρομοι έχουν μεγαλώσει, τα προϊόντα αναδυκνύονται καλύτερα με φωτισμό LED ενώ ο σχεδιασμός του κτηρίου δίνει την αίσθηση ότι έχει ψηλώσει η οροφή. Ακόμη έχουν διευρυνθεί οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και διατίθενται ειδικοί χώροι υγιεινής για τις μητέρες, ενώ υπάρχει ταμείο που μπορεί να εξυπηρετήσεις άτομα με προβλήματα κίνησης (ΑΜΕΑ).

Παράλληλα, με ευαισθησία στο περιβάλλον, το κατάστημα ΄νέας γενιάς’ Lidl έχει εφαρμόσει την τελευταία τεχνολογία στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο στη λειτουργία του καταστήματος όσο και στην αποφυγή χρήσης βλαβερών για το περιβάλλον ουσιών.

Το κατάστημα νέας γενιάς έχει βασιστεί στα πρότυπα του εξωτερικού αλλά και στις ανάγκες του Κύπριου καταναλωτή.

Δείτε σε βίντεο το νέο κατάστημα Lidl στο InBusiness.com 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »