Breaking News

Sponsored by ΜΤΝ: Αλλάζει το τηλεοπτικό πεδίο


Δυναμική είσοδος στο χώρο της τηλεόρασης στην εκπνοή του 2016

Μεγάλο λανσάρισμα το 2017 για την ΜΤΝ αποτελεί η είσοδος στο χώρο της τηλεόρασης που θα αρχίσει στα τέλη του 2016 και θα συνεχιστεί η εμπορική προώθηση του μέσα στην επόμενη χρονιά, ανέφερε στο InBusinessNews o Chief Commercial Officer της εταιρείας. Ο Θάνος Χρονόπουλος επισήμανε πως μετά και την είσοδος στο χώρο της τηλεόρασης η ΜΤΝ θα διαθέτει μια ολοκληρωμένη quad play λύση στην αγορά η οποία, όπως είπε, θα είναι πραγματικά καινοτόμα και θα δίνει αξία στον καταναλωτή.

Σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλου πρόκειται για συνδρομητική τηλεόραση με πλούσιο περιεχόμενο, με τοπικά και διεθνή κανάλια, πολλές καινοτομίες οι οποίες, υπογράμμισε, θα αλλάξουν την τηλεοπτική εμπειρία όπως την έχουμε συνηθίσει μέχρι αυτή τη στιγμή στην Κύπρο.

Ο Chief Commercial Officer απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να δηλώσει πως υπάρχουν ήδη συνεργασίες με εξωτερικά τηλεοπτικά δίκτυα, «θα δείτε το πλούσιο περιεχόμενο του, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το περιεχόμενο που διαθέτουν οι υφιστάμενες πλατφόρμες στην κυπριακή αγορά». Πρόσθεσε πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει λανσαριστεί και η εμπορική του ανάπτυξη θα συνεχιστεί το 2017. «Η τηλεόραση είναι κάτι το πολύ δυναμικό, όπως όλοι ξέρουμε, με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες να μεταβάλλονται, και εμείς θα είμαστε εκεί για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στους Κύπριους καταναλωτές.

Καλή χρονιά το 2016
«Το 2016 ήταν για μας ακόμα μια πολύ καλή χρονιά, ήταν μια χρονιά κατά την οποίαν η αγορά ανταποκρίθηκε, για ακόμα μια φορά στην πρόταση μας, στις υπηρεσίες και προϊόντα που λανσάραμε στην αγορά», ανέφερε ο κ. Χρονόπουλος για να προσθέσει πως στρατηγική της ΜΤΝ είναι η προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών τόσο για την καταναλωτική όσο και για την επιχειρηματική αγορά.

Σε ό,τι αφορά την επιχειρηματική αγορά, σημείωσε, η ΜΤΝ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ICT. «Η ΜΤΝ θέλει πάντα να καινοτομεί και να πρωτοπορεί , αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η αγορά χρειάζεται νέες προτάσεις, νέες προτάσεις που θα προσθέτουν αξία στον καταναλωτή είτε αυτός ανήκει στην καταναλωτική ή επιχειρηματική αγορά».

Στρατηγική για το 2017
Ο Θάνος Χρονόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι και το 2017 θα εξακολουθήσει να είναι μια καλή χρονιά για την ΜΤΝ η οποία, όπως είπε, θα συνεχίσει τη μεγάλη της ανάπτυξη προς την επιχειρηματική αγορά προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ICT. «Το 2017 είναι επίσης μια χρονιά όπου θα έχουμε σημαντικές επενδύσεις στο δίκτυο, θέλοντας πάντα να προσφέρουμε τεχνολογικές καινοτομίες και ουσιαστικά ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει πια η κινητή τηλεφωνία στους χρήστες της. Άρα σημαντικές επενδύσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε κιόλας και την εμπορικής τους υλοποίηση», σημείωσε ο κ. Χρονόπουλος.

Μεγάλη σημασία στην επιχειρηματική αγορά
Η ΜΤΝ, σύμφωνα με τον Chief Commercial Officer, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην επιχειρηματική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ICT στις κυπριακές επιχειρήσεις είτε είναι ΜμΕ είτε είναι μεγάλου μεγέθους. «Η επιχειρηματική αγορά είναι για μας πολύ σημαντική και προσδοκούμε ανάπτυξη σε αυτή. Από την άλλη δεν σημαίνει αυτό ότι αφήνουμε πίσω την καταναλωτική αγορά η οποία είναι και αυτή μια πάρα πολύ μεγάλη αγορά, και δύσκολη αγορά στην Κύπρο διότι είναι αρκετά αναπτυγμένη, έτσι το 2017 θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα και στις δύο αγορές».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »