Breaking News

Kυβερνοασφάλεια: Από την άμυνα στην ανθεκτικότητα / H συμπολίτισσα μας Ειρήνη Σελιά ομιλήτρια στο 2ο Cyber Security Conference


Ζήτημα χρόνου είναι πλέον για τους επιχειρήσεις να βρεθούν ενώπιον μιας παραβίασης των δεδομένων. Κατ’ ακρίβειαν, οι κυβερνοεπιθέσεις εκτοξεύτηκαν, αφού το β’ τρίμηνο του 2022 παρουσίασαν παγκόσμια αύξηση κατά 42%. Η ανάλυση της Checkpoint, κατέδειξε, πως οι επιθέσεις αυτές έχουν εδραιωθεί. Σε άλλα στοιχεία υπογραμμίζεται πως οι απειλές αφορούν όλους τους κλάδους και τις δραστηριότητες, ενώ οι επιθέσεις ransomware επηρεάζουν πλέον 1 στους 40 οργανισμούς την εβδομάδα.

Το καυτό ερώτημα είναι όχι αν θα υπάρξει επίθεση, αλλά, το πόσο γρήγορα μπορούν να ανακάμψουν από αυτήν οι επιχειρήσεις για να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπό της και να διαφυλάξουν, παράλληλα, τη φήμη τους. Η απάντηση έρχεται μέσα από τη στενή παρακολούθηση της ψηφιακής τους υποδομής και επίβλεψη της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα πρόβλεψης, προσαρμογής και συμμόρφωσης με το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο.

Το πώς εφαρμόζεται η πιο πάνω εσωτερική διεργασία, στην πράξη, θα επεξηγήσει ενώπιον του κοινού του 2ου Cyber Security Conference η Irene Selia, Head of Global Development, ClearSkies – Odyssey Cybersecurity. Η Selia είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σε όλα τα στάδια του κύκλου πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης, της αναζήτησης και της παρουσίασης της σειράς υπηρεσιών ClearSkies. Επιπλέον, παρέχει ανατροφοδότηση της αγοράς στην ηγεσία της εταιρείας σχετικά με ανταγωνιστικές προσφορές, ανάγκες προοπτικής, τάσεις και προκλήσεις και δημιουργεί ιδέες ανάπτυξης προϊόντων και επικοινωνεί τις εξελίξεις νέων προϊόντων σε υποψήφιους πελάτες.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός σε διεθνές επίπεδο είναι βασικό μέρος της δουλειάς της για την ανάπτυξη ενός ισχυρού αγωγού για την εταιρεία. Με σχεδόν 10 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στους κλάδους της τεχνολογίας, της πληροφορικής και της κυβερνοασφάλειας, η Selia έχει υπηρετήσει ως Διευθύντρια Πωλήσεων, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Προϊόντων σε διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς στις περιοχές της Ευρώπης και της Ασίας-Ειρηνικού. Εντάχθηκε στην Odyssey το 2008 και έκτοτε είναι πρωταρχικό μέλος στην ανάπτυξη και υλοποίηση του οράματος και της αποστολής της Odyssey να καθιερωθεί ως ένας αναγνωρισμένος κορυφαίος οργανισμός στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας.

Εκπαίδευση, καθοδήγηση, δικτύωση

Το 2ο Cyber Security Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2022 στη ξενοδοχείο Hilton Nicosia αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα ενημέρωσης. Στόχος του Συνεδρίου είναι η παροχή πληροφοριών για τη δημιουργία, τη διατήρηση και τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας, την προστασία από διαδικτυακές απειλές και την προστασία της ζωτικής σημασίας υποδομής εταιρειών και οικονομικών ιδρυμάτων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εκπαίδευσης σχετικά με τον τρόπο πρόληψης, εντοπισμού και άμυνας έναντι των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Λάβετε μέρος στο Συνέδριο και καθορίστε, επίσης, τη στρατηγική σας για ευελιξία και ανθεκτικότητα σε αβέβαιες στιγμές, για ανάπτυξη προγραμμάτων που αντιμετωπίζουν αναδυόμενες απειλές και προηγμένες επιθέσεις. Με τη συμμετοχή σας θα ενημερωθείτε και για προγράμματα αξιολόγησης σχετικά με τον εντοπισμό κινδύνων, απειλών και τρωτών σημείων και το πώς να εντοπίζετε έγκαιρα τους μεγαλύτερους κινδύνους του ψηφιακού μέλλοντος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν, εξάλλου, τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις περιοχές υψηλού κινδύνου και να υιοθετήσουν μια σύγχρονη προοπτική ασφάλειας, μετατρέποντάς την σε επιχειρηματική λειτουργία και κατ’ επέκταση σε ένα μηχανισμό ανάπτυξης της επιχείρησης.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλες, ανεξαιρέτως, τις κυπριακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών. Ιδιαίτερα, αφορά διευθυντικά στελέχη και decision makers και άλλα ανώτερα στελέχη. Συγκεκριμένα, το μεγάλο γεγονός ενδιαφέρει CTOs, CSOs, CISOs CCOs, Συμβούλους Ασφάλειας, Αναλυτές Ασφάλειας, Προγραμματιστές, Λειτουργούς Συμμόρφωσης κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ

Πληροφορίες

Οργανωτής: ΙΜΗ, ISACA

Κύριος Χορηγός: Odyssey Cybersecurity

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): ADACOM, Fortinet, GuardByte, KPMG, Stylianos Christoforou & Co, Trust Cyprus Insurance

Ακαδημαϊκός συνεργάτης: UCLan Cyprus

Υποστηρικτής: ESET, Reg4Tech

Με τη στήριξη: ACFE, Cyprus Computer Society, CITEA, Cyprus Tech Association, Digital Security Authority, 5η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »