Breaking News

‘Αλεξ Κωνσταντή: Η Ψηφιακή προσέγγιση μπορεί να κάνει τη διαφορά


Πηγή: inbusiness.com.cy

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι η βιτρίνα της. Στόχος είναι ο χρήστης να πλοηγηθεί και να ενημερωθεί όσο το περισσότερο και στην ιδανική περίπτωση να επικοινωνήσει ή να κάνει μια αγορά.

Σε έναν τέλειο κόσμο όλοι θα χρησιμοποιούσαν μια ιστοσελίδα με τον ίδιο τρόπο και η πλοήγηση θα ήταν πολύ απλή και εύκολη. Μα έλα όμως που δεν είναι! Ο κόσμος μας είναι λιγάκι πιο απαιτητικός.

Ο κάθε χρήστης έχει τον δικό του τρόπο πλοήγησης, τα δικά του γούστα, τα δικά του θέλω, τη δική του αισθητική, τη δική του προτίμηση σε browser, έχει διαφορετικές συσκευές, διαφορετικά μεγέθη οθόνης, διαφορετικές ρυθμίσεις οθόνης και χίλιους διαφορετικούς λόγους που επισκέπτεται μια ιστοσελίδα. Δηλαδή όπως είπαμε λιγάκι πιο απαιτητικός.

Ευτυχώς που γνωρίζουμε πως να κάνουμε τη δουλειά μας.

Το User Experience και το User Interface έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, και είναι δύο βασικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας από πρακτικής πλευράς. Από την άλλη καταλυτικό στοιχείο αποτελεί η σωστή στρατηγική η οποία πρέπει να εξυπηρετεί τους ξεκάθαρους στόχους της επιχείρησης ώστε να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Ideaseven με πολύχρονη εμπειρία και με ένα ευρύ πελατολόγιο σε Κύπρο και εξωτερικό, έχει δημιουργήσει εκατοντάδες ιστοσελίδες. Βασικό μέλημα μας για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν είναι, όπως θα αναμενόταν, η ικανοποίηση του πελάτη μας. Κύριο μέλημα μας αποτελεί η ικανοποίηση του χρήστη παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που όπως αναφέραμε είναι λιγάκι πιο δύσκολο.

Αυτό σε συνδυασμό με μια γκάμα διαδικτυακών εργαλείων αλλά και διαδικασιών είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τις επιχειρησεις να χτίσουν την online βιτρίνα τους με τρόπο που να συμβαδίζει με την υπόλοιπη στρατηγική τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κάνουμε τη διαφορά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 24 823 832

Website: https://ideaseven.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Ideaseven.Digital

Instagram: https://www.instagram.com/ideasevencreativesolutions/?hl=en

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ideaseven/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCX-07wvSeB-dtF0HPo62QeA

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »