Breaking News

PrimeTel: Στόχος να συνεχιστεί η δυναμική του 2016


Ολοκληρώνεται αρχές του 2017 η εγκατάσταση του συστήματος real-time tracking σε κυβερνητικά οχήματα

Εξαιρετική χρονιά αποτέλεσε το 2016 για την PrimeTel, ενώ στόχος για το 2017 αποτελεί η συνέχιση της δυναμικής που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, ανέφερε στο InBusinessNews, o marketing manager της εταιρείας, Αλέξανδρος Ζάχος. Επισήμανε πως η PrimeTel αυξάνει το μερίδιο αγοράς που κατέχει σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται, τόσο στην κινητή τηλεφωνία, τη σταθερή τηλεφωνία, το ίντερνετ και την τηλεόραση.

Η τάση που ξεκίνησε το 2015, σημείωσε, συνεχίστηκε και στο 2016 με την PrimeTel να απολαμβάνει, όπως υπογραμμίζει, το πιο μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης στον κλάδο της. Αναμένουμε και αυτή η χρόνια να κλείσει πολύ θετικά για εμάς. Παράλληλα, ανέφερε ο κ. Ζάχος, σημαντικό στοιχείο συνιστά και η ικανοποίηση των υφιστάμενων συνδρομητών, η οποία συνεχίζει να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, με το 2016 η ικανοποίηση των πελατών να ξεπερνάει το 92%.

Ιδιαίτερη περηφάνια για την εταιρεία αποτελεί, ανέφερε ο κ. Ζάχος, και η επιλογή της PrimeTel να εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2016 ως εθνικός πρωταθλητής στα European Βusiness Αwards, ένας ευρωπαϊκός θεσμός που αναγνωρίζει τις δυναμικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης
Μάλιστα, ο marketing manager επικαλέστηκε τα στοιχεία του ΓΕΡΗΕΤ σε ό,τι αφορά τα μερίδια αγοράς, για να επισημάνει πως κατά το πρώτο εξάμηνο η PrimeTel αύξησε σημαντικά το μερίδιο της στην κινητή τηλεφωνία, με την ανοδική τάση να συνεχίζεται. «Είμαστε και ο νέος παίκτης, μπήκαμε δυναμικά με καινούργιο δίκτυο και θεωρούμε πως μέχρι σε ένα βαθμό αυτό είναι αναμενόμενο, αλλά η εμπιστοσύνη του κόσμου χτίζεται σιγά – σιγά και αυτό το βλέπουμε και στην απήχηση και στα νούμερα που αποτυπώνονται».

Σε ό,τι αφορά τη σταθερή τηλεφωνία και το ίντερνετ η PrimeTel κατέγραψε τον πιο γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης στην αγορά, με το μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 15%.

 

Στρατηγική για το 2017
Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ζάχο, στόχος της εταιρείας για το 2017 είναι να συνεχιστεί η δυναμική που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εισάγοντας καινούργιες και τεχνολογικά αναβαθμισμένες λύσεις, νέους κλάδους, βασισμένες στο cloud και στο internet of things.

«Η Primetel είναι ο μοναδικός ιδιωτικός πάροχος που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να προσφέρουμε καλές αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλους, τόσο στον ιδιώτη όσο και στις επιχειρήσεις», σημείωσε ο κ. Ζάχος.

Παράλληλα, η PrimeTel μέσα στο 2017 επιθυμεί όπως υπάρξει συνέχεια στην τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών της καθώς και αναβάθμιση των υποδομών της. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το roll out του δικτύου οπτικών ινών κατευθείαν στο σπίτι των συνδρομητών και στοχεύει όπως επιταχυνθεί η εν λόγω διαδικασία ώστε να μπορούν οι συνδρομητές να απολαμβάνουν ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες και καλύτερες αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Real-time tracking κυβερνητικών οχημάτων
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από κυβερνητικό διαγωνισμό προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η εγκατάσταση εξοπλισμού και λογισμικού σε δύο χιλιάδες κυβερνητικά οχήματα, μέσω του οποίου θα γίνεται ο εντοπισμός των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ζάχο πρόκειται για μια υπηρεσία machine2machine της PrimeTel και θα δίνει την δυνατότητα στην κυβέρνηση να μειώσει τα κόστη, διότι θα έχει real time tracking, να γνωρίζει πόση βενζίνη καταναλώνουν, τι αποστάσεις κάνουν καθώς και ενημερώσεις για το service. Η εγκατάσταση του εν λόγω εξοπλισμού αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »